Τελευταία Νέα

Αγγελίες

Ειδήσεις

Καλά Νέα

Καλά Νέα

16.01.2020

Στην Αγγλία υιοθετήθηκε ο Ice που κάποιος τον είχε πυροβολήσει διαλύοντας του τη μουσούδα

Στο νέο του σπίτι στην πόλη Σαουθάμπτον της Αγγλίας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Ice, ο οποίος σε ηλικία μόλις 7 μηνών, κάποιος υπάνθρωπος τον μετέφερε σε ερημική ορεινή περιοχή, τον έδεσε σε δέντρο και τον πυροβόλησε εξ επαφής στη βάση του λαιμού του με αποτέλεσμα τα σκάγια της καραμπίνας να διαλύσουν όλη την αριστερή πλευρά της μουσούδας του.

Σ’ αυτή την τραγική κατάσταση παρέμεινε δεμένος στο δέντρο για τουλάχιστον 10 μέρες. Είχε υποστεί εκτεταμένη μόλυνση στους ιστούς και στα ρινικά οστά και ήταν ένα βήμα πριν από τον θάνατο.

Ιδιαίτερα Ζώα

Ιδιαίτερα Ζώα

14.03.2018

Πίνακες ανεκτίμητης αξίας ζωγραφίζει ο Μπεν βοηθώντας τους φίλους του στο καταφύγιο της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray»

Ο Μπεν δεν είναι ένας απλός σκύλος, αλλά ένας σκύλος – ζωγράφος. Υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή του Αλέξανδρου Παράσχη δημιουργεί με τα πατουσάκια του πίνακες ανεκτίμητης αξίας, γεμάτους από χρώματα που φέρουν το αίσθημα της αισιοδοξίας, της ελπίδας, της δύναμης και της αντοχής.

UX Design

Νομοθεσία

20.02.2019

Καταψηφίστηκε στη Βουλή το άρθρο 24Α ώστε η προστασία των ζώων να περιλαμβάνεται στη Συνταγματική Αναθεώρηση

Την  πρόταση για το άρθρο 24Α ώστε να υπάρχει αυτοτελής αναφορά  στα ζώα και στην προστασίας τους στη διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης (στο ισχύον Σύνταγμα τα ζώα δεν αναφέρονται ξεχωριστά αλλά συμπεριλαμβάνονται στο περιβάλλον στο άρθρο 24) καταψήφισαν 130 βουλευτές, 92 βουλευτές την υπερψήφισαν και 40 δήλωσαν «παρών», στην ονομαστική ψηφοφορία της Ολομέλειας της Βουλής την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.