Τελευταία Νέα

Ελλάδα

Αγγελίες

Ειδήσεις

Καλά Νέα

Καλά Νέα

16.06.2017

Υιοθετήθηκε το σεισμόπληκτο κουτάβι που βρέθηκε στα συντρίμμια σπιτιού στη Βρίσα της Λέσβου

Στη νέα του οικογένεια βρίσκεται το κουτάβι που εντόπισαν καταπονημένο, πεινασμένο και διψασμένο το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στα συντρίμμια σπιτιού στο χωριό Βρίσα της Λέσβου που ισοπέδωσε ο ισχυρός σεισμός των 6,1 Ρίχτερ το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιουνίου.

Αμέσως μετά τη διάσωσή του ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Κιβωτός Μυτιλήνης» απεύθυνε έκκληση για την υιοθεσία του μικρού Sismo, όπως τον ονόμασαν, με την ελπίδα να βρει σύντομα ένα ζεστό σπιτικό.

Ιδιαίτερα Ζώα

Ιδιαίτερα Ζώα

05.01.2017

Ο αερομοντελιστής Κοσμάς Λεϊλετζόγλου έφτιαξε ειδικό αμαξίδιο για ανάπηρο γατάκι στη Λήμνο

Στα πόδια του στάθηκε για πρώτη φορά ένα παράλυτο γατάκι που φροντίζει μια οικογένεια από τη Λήμνο χάρη στο ειδικό αμαξίδιο που του έφτιαξε ο αερομοντελιστής Κοσμάς Λεϊλετζόγλου, ο οποίος προς τιμήν του ανταποκρίθηκε άμεσα και έσπευσε να βοηθήσει αυτό το πλάσμα  μόλις ενημερώθηκε από το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου.

Η περίπτωση του συγκεκριμένου γατιού ήταν ιδιάζουσα καθώς  μια κληρονομική ασθένεια του προκάλεσε ατροφία και στα τέσσερα του ποδαράκια με αποτέλεσμα να αδυνατεί να σταθεί όρθιο.

 

UX Design

Νομοθεσία

30.06.2016

Διευκρινήσεις για τη διαδικασία της υιοθεσίας αδέσποτου ζώου συντροφιάς δίνει το ΥπΑΑΤ

Διευκρινήσεις σχετικά με τις υιοθεσίες αδέσποτων ζώων συντροφιάς εντός και εκτός Ελλάδας εξέδωσε στις 13 Ιουνίου 2016 το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με ερμηνευτική εγκύκλιο υπ’ αριθ. 2047/68259 την οποία υπογράφει ο ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Βιώσιμης Ζωικής Παραγωγής και Κτηνιατρικής Θωμάς Αλεξανδρόπουλος.