Τελευταία Νέα

Δικαιώματα

Τετράποδη Ζωή

respect

Βιβλία

Pet Friendly

20.07.2017

Κέρκυρα: Στο κατάστημα «Σκάφανδρο» είναι πάντα ευπρόσδεκτες οι αδέσποτες γατούλες

Δροσιά, καθαρό νεράκι, φαγητό, αγάπη και πολλή φροντίδα βρίσκουν οι αδέσποτες γατούλες στο κατάστημα καταδυτικού εξοπλισμού «Σκάφανδρο» στην πανέμορφη Κέρκυρα.

Όσοι εργάζονται εκεί δε ξεχνούν ποτέ τα γατάκια και τους προσφέρουν χειμώνα – καλοκαίρι ένα ασφαλές και φιλόξενο μέρος για χαλάρωση και ύπνο.

Δεν μπορούν να φανταστούν το κατάστημά τους χωρίς αυτά τα πλάσματα που τους δίνουν χαρά και ζωντάνια.
 

Βιβλία

Βιβλία

04.10.2017

«Το Δώρο», η πρώτη αυτοβιογραφία σκύλου στην Ελλάδα με τη δύναμη του μαγικού ρεαλισμού

Όταν δύο πλάσματα που ήταν προορισμένα να συναντηθούν αποφασίζουν να κρατηθούν χέρι - χέρι και να αλλάξουν τον κόσμο τότε γεννιούνται τα θαύματα. Στις 5 Νοεμβρίου στο πρωτοποριακό και πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα φεστιβάλ για τον σκύλο που διοργανώνει η εταιρία Welldone στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι στην Αθήνα, στις 5 το απόγευμα θα ξεκινήσει μια μεγάλη γιορτή!  

Νομοθεσία

Ταινίες

24.09.2017

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Wes Anderson επιστρέφει με τη νέα του ταινία «Isle of Dogs»

Στις 23 Μαρτίου 2018 θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες η νέα stop -  motion ταινία κινουμένων σχεδίων του φημισμένου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Wes Anderson με τίτλο «Isle of Dogs».

Η ταινία εξελίσσεται στην Ιαπωνία και είναι χρονικά τοποθετημένη μετά από 20 χρόνια. Η υπόθεση εξιστορεί την περιπέτεια ενός αγοριού να βρει τον σκύλο του Spot που εξορίστηκε μαζί με όλα τα υπόλοιπα σκυλιά, εξαιτίας μιας επιδημίας γρίπης, σ’ ένα απομονωμένο νησί γεμάτο από σκουπίδια, το επονομαζόμενο «Isle of Dogs».