Τελευταία Νέα

Εθελοντισμός

Διασώσεις

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Ψάχνουν Σπίτι

Ψάχνουν Σπίτι

20.06.2017

Ο τυφλός και πάντα χαμογελαστός Κόρο ψάχνει τον δικό του άνθρωπο

Μια φορά κι έναν καιρό κάπου, κανείς δε ξέρει που, γεννήθηκε ένας πανέμορφος πρίγκιπας. Η μοίρα ήταν σκληρή μαζί του αφού δε μεγάλωσε σε πουπουλένια στρώματα με ανθρώπους γύρω του να τον αγαπούν και να τον φροντίζουν, μα εκδιώχθηκε από τους δικούς του γιατί είχε ένα «κουσούρι». Ήταν τυφλός και η γαλαζοαίματη οικογένεια του δεν μπορούσε να τον δεχτεί στους κόλπους της.

Ανάγκες

Ανάγκες

04.06.2017

Έκκληση για τη φιλοξενία έξι κουταβιών που κάποιος πέταξε στα σκουπίδια στη Μυτιλήνη

Έκκληση για τη φιλοξενία ή την υιοθεσία των έξι κουταβιών που βρέθηκαν την Παρασκευή 2 Ιουνίου μέσα σε χαρτόκουτο πεταμένα στα σκουπίδια στο 3ο χλμ Μυτιλήνης-Λουτρών, στην περιοχή Λακέρδα κάνει ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης».

Τα κουταβάκια που δεν είναι ούτε 30 ημερών, έχουν άμεση ανάγκη από φροντίδα και ασφάλεια για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να βρουν τις δικές τους παντοτινές οικογένειες.  

 

Ενίσχυση

Ενίσχυση

29.04.2017

Βοηθήστε τη Μόλυ να χειρουργηθεί για να περπατήσει ξανά

Έκκληση για να καλυφθούν τα έξοδα του ορθοπεδικού χειρουργείου ύψους 500 ευρώ της σκυλίτσας που βρέθηκε στα Τρίκαλα Ημαθίας με σπασμένη τη δεξιά λεκάνη και με εξάρθρωση του αριστερού ισχίου απευθύνει και μέσω της ιστοσελίδας «Ιστορίες Αδέσποτων» ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ε.Φ.ΑΛ. (Εθελοντές Φιλόζωοι Αλεξάνδρειας).

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ε.Φ.ΑΛ. η σκυλίτσα, ένα πλάσμα ούτε δέκα κιλά, εντοπίστηκε κυριολεκτικά διαλυμένη και πιθανολογείται ότι την χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο.