Τελευταία Νέα

Εθελοντισμός

Διασώσεις

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Ψάχνουν Σπίτι

Ψάχνουν Σπίτι

16.10.2017

Επείγουσα έκκληση για τη φιλοξενία ή υιοθεσία των 7 κουταβιών που εγκαταλείφθηκαν έξω από δημοτικό σχολείο του Άργους

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους «Λάιζα» απευθύνει επείγουσα έκκληση μέσω της ιστοσελίδας «Ιστορίες Αδέσποτων» για τη φιλοξενία ή την υιοθεσία των επτά κουταβιών που κάποιος ασυνείδητος εγκατέλειψε σήμερα το πρωί μέσα σε δύο τελάρα έξω από την είσοδο δημοτικού σχολείου στο Άργος (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε σε ποιο δημοτικό σχολείο).

Ανάγκες

Ανάγκες

04.10.2017

Έκκληση για κουβέρτες και σπιτάκια για τους αδέσποτους σκύλους που φροντίζει ο Σ.Π.Α.Ζ.

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) που δραστηριοποιείται στα νότια προάστια της Αττικής με έδρα τη Γλυφάδα έχει μεγάλη ανάγκη από κουβέρτες που δεν σας είναι πια χρήσιμες, αλλά και σπιτάκια ώστε να προστατέψει και  αυτόν το χειμώνα τα σκυλάκια που φροντίζει σε προστατευόμενες περιοχές.

Ενίσχυση

Ενίσχυση

08.09.2017

Έκκληση για να καλυφθούν τα έξοδα θεραπείας του σκύλου που πάσχει από λεϊσμανίωση

Το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim. A.L. (Animal Adoptions Larissa) απευθύνει έκκληση για να καλυφθούν τα έξοδα θεραπείας του σκύλου που βρέθηκε εξαθλιωμένος, χωρίς τρίχωμα και γεμάτος πληγές, στην οδό Βόλου και μεταφέρθηκε από εθελοντές μέλη του στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας.

Βρέθηκε θετικός στη λεϊσμανίωση με τίτλο 1/3200, αλλά δεν έχουν πειραχτεί τα ζωτικά όργανα του, γεγονός που δίνει ελπίδες, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να συνέλθει. Προς το παρόν νοσηλεύεται στην κλινική και ακολουθεί αγωγή με Zylapour και Milteforan.