Τελευταία Νέα

Εθελοντισμός

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Ψάχνουν Σπίτι

Ψάχνουν Σπίτι

19.08.2017

Ένας μικρός ήρωας περιμένει να βρει τη δική του οικογένεια

Ο Remus έχει τον τρόπο να μας καθηλώνει με το ζεστό και διαπεραστικό του βλέμμα που είναι τόσο φορτισμένο με συναισθήματα και προσμονή.  Αυτό το πανέμορφο και καλοσυνάτο πλάσμα είχε πέσει θύμα τροχαίου και χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί το πίσω δεξί του πόδι για να σωθεί η ζωή του.

Ανάγκες

Ανάγκες

04.06.2017

Έκκληση για τη φιλοξενία έξι κουταβιών που κάποιος πέταξε στα σκουπίδια στη Μυτιλήνη

Έκκληση για τη φιλοξενία ή την υιοθεσία των έξι κουταβιών που βρέθηκαν την Παρασκευή 2 Ιουνίου μέσα σε χαρτόκουτο πεταμένα στα σκουπίδια στο 3ο χλμ Μυτιλήνης-Λουτρών, στην περιοχή Λακέρδα κάνει ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης».

Τα κουταβάκια που δεν είναι ούτε 30 ημερών, έχουν άμεση ανάγκη από φροντίδα και ασφάλεια για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να βρουν τις δικές τους παντοτινές οικογένειες.  

 

Ενίσχυση

Ενίσχυση

20.07.2017

Βοηθήστε τον Βίβο να χειρουργηθεί άμεσα στη σπονδυλική στήλη για να περπατήσει ξανά

Σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική του στήλη θα πρέπει το γρηγορότερο δυνατό να υποβληθεί ο Βίβο, το αδέσποτο κουταβάκι που βρέθηκε να σέρνεται χτυπημένο στα πίσω πόδια του στα ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης, αφού είχαν παραλύσει τα πίσω του πόδια. 

Ο Βίβο που διασώθηκε από τους εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου Ηρακλείου «Ζωόφιλη Δράση», μπορεί να περπατήσει ξανά αρκεί να υποβληθεί ΆΜΕΣΑ σ΄ αυτή τη χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση λειτουργίας της βλάβης που υπάρχει ανάμεσα στον 12ο και 13ο σπόνδυλο καθώς υπάρχει ακόμα νωτιαίος μυελός ανάμεσα στα δύο οστά.