Τελευταία Νέα

Εθελοντισμός

Διασώσεις

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Ψάχνουν Σπίτι

Ψάχνουν Σπίτι

12.11.2019

Ο υπέροχος Ντόμινο ψάχνει τη δική του παντοτινή οικογένεια

Ο Ντόμινο είναι 5 ετών, στειρωμένος και εμβολιασμένος. Λατρεύει τα παιδιά, τις βόλτες και τα παιχνίδια. Είναι μαθημένος και στις βόλτες με αυτοκίνητο! Τα πάει καλά με τα θηλυκά σκυλιά, αλλά όχι με τις γάτες.

Ανάγκες

Ανάγκες

09.01.2020

Έκκληση για κουβέρτες για τ’ αδέσποτα ζώα που νοσηλεύονται στο καταφύγιο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία χρειάζεται παλιές κουβέρτες για να κουρνιάζουν τα σκυλάκια και γατάκια που νοσηλεύονται στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί Αττικής. Εξαιτίας του ψύχους των προηγούμενων ημερών χρησιμοποιήθηκαν όλα σχεδόν τα αποθέματα σε κλινοσκεπάσματα που είχαν προσφέρει ιδιώτες για να προστατευτούν τα ζώα από το κρύο.

Εάν μπορείτε να βοηθήσετε προσφέροντας κουβέρτες, χαλάκια, μοκέτες ή οποιοδήποτε άλλο ζεστό ρούχο να καλέσετε στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 6020202.

Ενίσχυση

Ενίσχυση

15.05.2019

Πτολεμαΐδα: Σε τιμή κόστους δίνει τις αντιπαρασιτικές αμπούλες για τους αδέσποτους σκύλους το Κτηνιατρείο Πατσινακίδη

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε το Κτηνιατρείο Πατσινακίδη στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης αφού προσφέρει σε τιμή κόστους τα αντιπαρασιτικά διαλύματα (αμπούλες) που προορίζονται για τους αδέσποτους σκύλους. Με αυτόν τον τρόπο το Κτηνιατρείο Πατσινακίδη βοηθά όσους φροντίζουν αδέσποτα να προμηθευτούν σε χαμηλές τιμές τις αμπούλες ώστε να απαλλάξουν τα ζώα από τσιμπούρια (κρότωνες), ψύλλους, ψείρες και ακάρεα και να τα προστατεύσουν ταυτόχρονα από τα επιβλαβή έντομα και εξωπαράσιτα.