Αναζητούν τον αδέσποτο σκύλο που τελευταία φορά εθεάθη να περιφέρεται στο Χαλάνδρι Αττικής

Ο φιλόζωος Σπύρος Πετρίδης κάνει έκκληση σε όποιον δει τον αδέσποτο σκύλο που βλέπετε στις φωτογραφίες να τον καλέσει άμεσα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου  6976023115. Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 εθεάθη να κυκλοφορεί στις οδούς Θησέως και Αγίας Παρασκευής στο Χαλάνδρι Αττικής. Το χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι ότι έχει διαφορετικό χρώμα σε κάθε μάτι, γαλάζιο και σκούρο καστανό.

Ο Σπύρος Πετρίδης, γνωστός για το φιλοζωικό του έργο, αναζητεί τον αδέσποτο σκύλο για να του προσφέρει μια καλύτερη ζωή μακριά από το δρόμο. Ο σκυλάκος είχε μεταφερθεί σε κτηνιατρείο στα Γλυκά Νερά για να στειρωθεί και το έσκασε.

 Τον είδαν στην πλατεία Κέννεντυ στο Χαλάνδρι

Ο κ. Πετρίδης συνιστά σε όποιον τον βρει να μην επιχειρήσει να τον πιάσει καθώς είναι φοβισμένος και θα φύγει. Για να αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να τον απασχολήσει έως ότου φτάσει ο ίδιος στο σημείο.

«Έχω ορκιστεί να τον βρω και δεν θα σταματήσω μέχρι να το πετύχω. Τότε μόνο θα κοιμηθώ ήσυχος. Εκλιπαρώ όλους τους φίλους μου να βοηθήσουν. Ήταν μια ζωή αδέσποτος. Είναι κάπου εκεί έξω φοβισμένος και σοκαρισμένος. Σίγουρα πιστεύει ότι είναι μόνος του, αλλά θα καταλάβει πως δεν είναι, όχι όσο περνάει από το χέρι μου» αναφέρει ο Σπύρος Πετρίδης.