Χάθηκε γατούλα χωρίς ουρά από το σπίτι φιλοξενίας της στο Μικροχώρι Καπανδριτίου

H Έλινορ χάθηκε την Τρίτη 24 Μαΐου 2016 από το σπίτι όπου την φιλοξενούσαν φιλόζωοι στην οδό Νήσου Ίου στην περιοχή Αγίας Τριάδας στο Μικροχώρι Καπανδριτίου. Η γατούλα που ήταν αδέσποτη βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη τον Νοέμβριο του 2015 στην Πεύκη Αττικής.

Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο σε εξαιρετικά κακή κατάσταση όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ακρωτηριαστεί η σακατεμένη ουρά της. Μετά τη δίμηνη  νοσηλεία της η Έλινορ πήγε σε σπίτι φιλοξενίας απ΄όπου και χάθηκε. Καθώς ζούσε μέσα στο σπίτι δε γνωρίζει καθόλου τους εξωτερικούς χώρους αλλά ούτε και τη γύρω περιοχή. 

 

 

Η Έλινορ είναι λευκή, με μαύρο και καφέ στο κεφαλάκι της (πάνω από τα μάτια και τα αυτιά). Έχει κι ένα μαύρο σημαδάκι στη μύτη της. Το κύριο όμως χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν έχει καθόλου ουρά. Είναι στειρωμένη, πολύ φιλική και χαδιάρα. Τώρα όμως ενδέχεται να είναι λίγο φοβισμένη καθώς δεν γνωρίζει καθόλου την περιοχή όπου χάθηκε.

 

 

Αν γνωρίζετε ο,τιδήποτε για την Έλινορ καλέστε στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6972003083 οποιαδήποτε ώρα. Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη και μόνο εσείς μπορείτε να την ξαναφέρετε κοντά στους ανθρώπους που την έσωσαν, τη φρόντιζαν και αγωνιούν για την τύχη της. Σιτιζόνταν με ειδική φαρμακευτική τροφή και επείγει να βρεθεί άμεσα.