Η «Κιβωτός Μυτιλήνης» αναζητεί ερασιτέχνες φωτογράφους για να συμβάλουν στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων

Ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» αναζητεί ερασιτέχνες φιλόζωους φωτογράφους, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να αφιερώνουν λίγο χρόνο την εβδομάδα ώστε να φωτογραφίσουν τ’ αδέσποτα ζώα της Λέσβου που αναζητούν υιοθεσία/φιλοξενία έτσι ώστε να εμπλουτιστεί το άλμπουμ τους με καλές φωτογραφίες, οι οποίες θα αποτυπώνουν την προσωπικότητα τους έτσι ώστε να βρουν την παντοτινή τους οικογένεια.

«Η Κιβωτός Μυτιλήνης» αναφερόμενη στη σημασία που παίζουν οι καλές φωτογραφίες στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων, επισημαίνει τα εξής: «Για τα εγκαταλειμμένα και αδέσποτα ζώα, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία να βρουν μια οικογένεια είναι μέσω των φωτογραφιών τους. Δυστυχώς οι περισσότεροι από όσους διασώζουν και φιλοξενούν αυτά τα ζωάκια δεν έχουν ούτε τη γνώση ούτε την τεχνική για να τραβήξουν μια «Καλή Φωτογραφία»- αν και αυτό είναι που θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια ζωή στο δρόμο και στην ασφάλεια και τη σιγουριά για ένα ζωάκι. Αν λοιπόν αγαπάς και θέλεις να βοηθήσεις τα αδεσποτάκια και η φωτογραφία είναι το χόμπι σου, ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!».

Αν ενδιαφέρεστε και θέλετε να βοηθήσετε, οπουδήποτε κι αν ζείτε στη Λέσβο, επικοινωνήστε με την «Κιβωτό Μυτιλήνης» είτε μέσω facebook είτε στο [email protected]