Αναζητούνται σκύλοι αιμοδότες για να σωθεί ο Σείριος που είναι αιμοφιλικός και επείγει να χειρουργηθεί

Ο 6χρονος Σείριος επείγει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου στην κοιλιά, αλλά είναι αιμοφιλικός (αδυναμία του οργανισμού να ελέγξει τον σχηματισμό πήξης του αίματος), γι’ αυτό οι δικοί του άνθρωποι απευθύνουν έκκληση για να βρεθούν σκύλοι αιμοδότες που θα δώσουν αίμα ώστε ο σκυλάκος τους να μπορέσει να αντιμετωπίσει το δύσκολο αυτό χειρουργείο, το οποίο θα του σώσει τη ζωή που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗ: Σκύλοι άνω των 25 κιλών, νεαροί από 1-7 ετών, υγιέστατοι δίχως ιστορικό σοβαρών ασθενειών, που δεν παίρνουν κάποιο χρόνιο φάρμακο και δεν έχουν νοσήσει ποτέ από καλαζάρ. Επιθυμητές οι πιο πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις που υπάρχουν.

ΚΛΙΝΙΚΗ & ΠΕΡΙΟΧΗ: Κτηνιατρική Κλινική Vets4Life, Λεωφόρος Μαραθώνος 24 Πικέρμι, τηλέφωνα: 210 6043335 & 698 0873838 (www.vets4life.gr). 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ: Εξετάσεις αίματος και ταυτοποίηση ομάδας αίματος. Κατόπιν νάρκωση, ξύρισμα του λαιμού του σκύλου, αιμοδοσία και αντίδοτο για να ξυπνήσει. Διάρκεια διαδικασίας περίπου 3 ώρες.

ΩΡΑΡΙΟ: Προσέλευση από τις 12 το πρωί έως τις 5 περίπου το απόγευμα. Παρακαλούνται όσοι δε διαθέτουν μεταφορικό μέσο να ενημερώσουν.

Όποιος κηδεμόνας σκύλου επιθυμεί να βοηθήσει για να σωθεί ο Σείριος μπορεί να καλέσει την Κτηνιατρική Κλινική Vets4Life στους αριθμούς τηλεφώνων 210 6043335 & 698 0873838 ή να επικοινωνήσει με τη Νόρα Τσιούμπρη στέλνοντας μήνυμα στο inbox