Έκκληση για ειδικές τροφές και οικονομική στήριξη από το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου κάνει έκκληση για βοήθεια και ζητάει την στήριξη μας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά σε τρία πολύ δύσκολα περιστατικά με σκύλους που χρειάζονται ιδιαίτερη περίθαλψη και φροντίδα  για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα υγείας, τα οποία απαιτούν και ειδική διατροφή.

«Τα καθημερινά περιστατικά είναι πολλά. Μέσα σε όλες τις καθημερινές δυσκολίες και προβλήματα υπάρχουν και αυτά που χρειάζονται ιδιαίτερη περίθαλψη και φροντίδα! Είστε η στήριξη μας για να καταφέρουμε να τα βοηθήσουμε και να τους προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» αναφέρει η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου Φραντζέσκα Σπετσιώτη.

Τα τρία θηλυκά σκυλιά που χρειάζονται τη βοήθεια μας είναι:

Η Πίνα ολοκλήρωσε τη θεραπεία για τη ψώρα, η οποία καταπολεμήθηκε. Παρουσίασε όμως αλλεργία και χρειάζεται ειδική υποαλλεργική τροφή, παράλληλα με την αγωγή που ακολουθεί.

 

Η Σάντρα  διαγνώστηκε με καλααζάρ και έκανε θεραπεία με Μιλτεφοράν και Ζιλαπούρ. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και χρειάζεται να τρώει ειδική ξηρά τροφή για νεφρική ανεπάρκεια. 

 

Η Τζούλη έχει δυσανεξία στην τροφή με αποτέλεσμα να έχει χάσει πάρα πολλά κιλά. Χρειάζεται ειδική τροφή υψηλής πεπτικότητας.

 

Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε τα τρία αυτά πλάσματα.

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό για να συνεισφέρετε στα έξοδα περίθαλψης, θεραπείας και αγοράς ειδικής τροφής.

Τράπεζα: Alpha Bank
Αριθμός λογαριασμού: 492 00 2002 002411
IBAN: GR 90 0140 4920 4920 0200 2002 411
Aιτιολογία: Το όνομα της σκυλίτσας που θέλετε να βοηθήσετε.
Για την κατάθεση οποιουδήποτε χρηματικού ποσού υπάρχει η δυνατότητα να σας σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς μετά από συνεννόηση με το σωματείο.Υπάρχουν διαθέσιμες οι κτηνιατρικές εξετάσεις όλων των περιστατικών.

 

2. Προσφορά ειδικών τροφών (υποαλλεργική τροφή, διαιτητική τροφή για χρόνια προβλήματα με νεφρά, τροφή υψηλής πεπτικότητας).  Κάθε Κυριακή από τις 3 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου θα σας περιμένουν στο καταφύγιο τους στην Νίκαια.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση καλέστε στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων 6971631992, 6984499497 ή 6944476806.