Έκκληση για τροφές από το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας - Κερατσινίου. Δράσε! Μην μένεις θεατής

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας - Κερατσινίου ζητάει τη βοήθεια όλων για τ’ αδέσποτα ζώα που φροντίζει και μέσω της ιστοσελίδας «Ιστορίες Αδέσποτων» απευθύνει έκκληση για προσφορά τροφής (ξηρά, κονσέρβες, πατέ για σκύλους και γάτες) ώστε να είναι εφικτή η καθημερινή σίτιση των 60 σκύλων που φιλοξενούνται στο καταφύγιο του καθώς και των αδέσποτων σκύλων και γατιών που διαβιούν στη γύρω περιοχή και βρίσκονται υπό την προστασία του.

Η ανάγκη υποστήριξης του σημαντικού έργου των εθελοντών του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου για τη διάσωση και φροντίδα αυτών των ανυπεράσπιστων πλασμάτων είναι επιτακτική. Ο κάθε ένας μπορεί να βοηθήσει με έναν από τους παρακάτω τρόπους και να σταθεί αλληλέγγυος στους λιγοστούς εθελοντές του Σωματείου που σηκώνουν καθημερινά το βάρος της προστασίας, περίθαλψης και σίτισης των αδέσποτων ζώων. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε!

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε  

1. Επισκεφθείτε το καταφύγιο του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου, το οποίο είναι ανοικτό κάθε Κυριακή από τις 17:00 έως τις 20:00, και προσφέρετε εκεί ό,τι μπορείτε. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την περιοχή όπου βρίσκεται το καταφύγιο.

 

 

2. Μ’ ένα απλό μήνυμα στο κινητό μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ενισχύσετε και εσείς το έργο των εθελοντών του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου που με πολύ κόπο περιθάλπουν, φροντίζουν και προωθούν για υιοθεσία εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα ζώα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά από την εθελοντική τους εργασία.

Γράψτε στο κινητό σας τηλέφωνο τα αρχικά NK και στείλτε τα με SMS στο 54534. Η χρέωση για κάθε μήνυμα αγάπης για τα σκυλάκια που φιλοξενούνται στο καταφύγιο είναι 1,66 ευρώ/sms.

 

 

3. Ενισχύστε οικονομικά το Σωματείο καταθέτοντας ακόμα και 1 ευρώ στην τράπεζα ALPHA BANK με την αιτιολογία «ΤΡΟΦΕΣ».

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Επωνυμία πελάτη: Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας Κερατσινίου
Αριθμός λογαριασμού: 492 00 2002 002411
IBAN: GR90 0140 4920 4920 0200 2002 411
BIC: CRBAGRAA

 

 

4. Μπορείτε να κάνετε μια δωρεά σε είδος στα καλάθια του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου στα καταστήματα:

PetFactory (Μπελογιάννη Νίκου & 7ης Μαρτίου 1944, Νίκαια)
House of pets - Χατζόπουλος Αργύρης (Κορίνθου 3Α, Νίκαια)
Pet shop paradise (Π. Ράλλη 481, Νίκαια)
 
 

 

Σκοπός & Ανάγκες του Σωματείου
 

Σκοπός του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου είναι η περίθαλψη και γενικά η φροντίδα και η προστασία των αδέσποτων ζώων, καθώς και σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές και κάθε Δημόσια ή Διοικητική Αρχή, η επίλυση θεμάτων που αναφέρονται σε αδέσποτα ή δεσποζόμενα ζώα (καταγγελίες για κακοποιήσεις ζώων, παθητικής ή ενεργητικής μορφής).

Οι ανάγκες του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου σε τροφές, φάρμακα, αναλώσιμα και κτηνιατρική περίθαλψη (στειρώσεις, εμβολιασμοί, θεραπείες) είναι τεράστιες. Κάθε μήνα χρειάζονται 45 σακιά ξηρά τροφή (900 κιλά), κονσέρβες, ρύζι για μαγείρεμα, κρέατα, λάδι (ηλιέλαιο), μπολάκια, κατσαρόλες, λουράκια, παιχνίδια, σκυλόσπιτα, αντιπαρασιτικά χάπια Drontal, Frontline Spray, Zylapour Tabs 300 mg, Vibramycin 100 mg, Augmentin 500/125 mg, είδη καθαρισμού (σκούπες, φαράσια, κουβάδες, σφουγγαρίστρες, μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, γάντια μιας χρήσης, υγρό πιάτων, σφουγγαράκια, χλωρίνη, κ.λπ.), βίδες-πρόκες (διάφορες), καδρόνια (ξύλα).

 

 

Πάντα όμως χρειάζεται ανθρώπους για να βοηθήσουν στο τάισμα, στον καθαρισμό των χώρων και το σημαντικότερο για να παίξουν και να βγάλουν βόλτα τα σκυλάκια ώστε να γίνουν πιο κοινωνικά. Βοηθήστε με όποιον τρόπο μπορείτε. Η κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 6971631992, 6944476806 και 6984499497
e-mail: [email protected]
facebook: https://www.facebook.com/FilozoikoSomateioNikaiasKeratsiniou/