Έκκληση για τροφές για τις αδέσποτες γάτες που ζουν στο καμένο Μάτι και Κόκκινο Λιμανάκι

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» απευθύνει επείγουσα έκκληση για τροφές για τη σίτιση των αδέσποτων γατιών που ζουν στις καμένες περιοχές στο Μάτι και Κόκκινο Λιμανάκι Αττικής και φροντίζουν καθημερινά οι εθελοντές του.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει για τις μεγάλες ανάγκες σε τροφές τα εξής: «Συνεχίζουμε τη σίτιση των αδέσποτων γατουλίνων στην πυρόπληκτη περιοχή του Ματιού και Κόκκινο Λιμανάκι. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και χρειαζόμαστε ξανά τη στήριξή σας. Όποιος μπορεί να βοηθήσει με γατοτροφές, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας ή με μήνυμα ή στα τηλέφωνα 6934396816, 6936031533, 6909157844».

 

 

Οι εθελοντές μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» βρέθηκαν αμέσως μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 στις καμένες περιοχές της Ανατολικής Αττικής και με μια συγκλονιστική προσπάθεια που την διέκρινε η ψυχραιμία και η οργάνωση βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις και αντοχές τους σιωπηλούς μάρτυρες αυτής της τραγωδίας. Και συνεχίζουν να φροντίζουν καθημερινά τα πυρόπληκτα αυτά ζώα που έχουν μεγάλες ανάγκες σε τροφές. Ας τους στηρίξουμε εμπράκτως προσφέροντας έστω και ένα κιλό γατοτροφή.