Έκκληση σε όποιον μπορεί να διαθέσει όχημα όποτε υπάρχει ανάγκη για τη μεταφορά ζώων στον κτηνίατρο

Ο Σύλλογος Εθελοντών Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου αναζητά εθελοντές που μπορούν να διαθέσουν το αυτοκίνητό τους – όποτε χρειαστεί - για τη μεταφορά σκύλων ή γάτων στον κτηνίατρο ή και χορηγών που θα τους λύσει το μόνιμο αυτό πρόβλημα της μεταφοράς με την προσφορά ενός οχήματος.

Στην έκκληση βοήθειας ο Σύλλογος Εθελοντών Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου αναφέρει τα εξής: «Τους τελευταίους μήνες ο σύλλογος δεν διαθέτει μόνιμο μεταφορικό μέσο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αντεπεξέλθουμε ούτε καν στα έκτακτα περιστατικά και να ζητάμε καθημερινά από τους ήδη επιβαρυμένους εθελοντές την παραχώρηση του αυτοκινήτου τους που και αυτό εξαρτάται από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Αναζητούμε χορηγό που θα μπορούσε να λύσει αυτό το πρόβλημα με την προσφορά ενός αυτοκινήτου!

Αν δεν είσαι εσύ ο χορηγός, αλλά έχεις αυτοκίνητο, θα μπορούσες να βοηθήσεις στη μεταφορά κάποιου ζώου (σκύλου ή γάτας) στον κτηνίατρο, μέρα και ώρα που σε εξυπηρετεί!

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσει άμεσα κάποιος από τους εθελοντές μας για να σε ενημερώσει!».

Αν μπορείτε να βοηθήσετε καλέστε στους αριθμούς τηλεφώνων 6973381393, 6979730042, 6973698750  και 210 6814276 ή στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]