Γίνε ανάδοχος ενός εκπαιδευόμενου σκύλου-οδηγού τυφλών της Σχολής «Λάρα»

Η Σχολή Σκύλων - Οδηγών «Λάρα» αναζητά αναδόχους κουταβιών (puppy walkers) για να αναλάβουν ένα από τα δυο κουταβάκια, φυλής Labrador - Retriever που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα και υποστήριξη από τους εκπαιδευτές σκύλων - οδηγών της Σχολής.

Οι ανάδοχοι κουταβιών της Σχολής «Λάρα», συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη ενός μελλοντικού σκύλου - οδηγού, φροντίζοντας και κοινωνικοποιώντας ένα κουτάβι από την ηλικία των 6-7 εβδομάδων μέχρι την ηλικία των 12-15 μηνών.

Τα βασικά κριτήρια για την επιλογή των εθελοντών και εθελοντριών είναι να είναι ενήλικοι και να αγαπούν τα ζώα, να είναι εξωστρεφείς, κοινωνικοί, και αναλόγως τις τρέχουσες ανάγκες να βολεύει η περιοχή κατοικίας τους την εκπαίδευση του κουταβιού.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτή στη Σχολή Σκύλων - Οδηγών «Λάρα» κ. Αλέξανδρο Παράσχη στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6945042398.

Η αίτηση εθελοντή αναδόχου εκπαιδευόμενου σκύλου-οδηγού βρίσκεται στον ιστοχώρο της Σχολής http://www.laraguidedogs.gr/volunteers.php. Μπορείτε να τη συμπληρώσετε και να την αποστείλετε στο [email protected] 

Τα κουταβάκια, δόθηκαν στη Σχολή «Λάρα» από το εκτροφείο «Cosmos of Grace».