Μπορείτε να βοηθήσετε προσφέροντας ειδική τροφή ή φάρμακα για τη σκυλίτσα με νεφρική ανεπάρκεια;

Το φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας Κερατσινίου κάνει επείγουσα έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει ειδική τροφή ή φάρμακα για την αδέσποτη σκυλίτσα Λιλιάνα που εμφανίζει χαμηλό αιματοκρίτη και σοβαρό πρόβλημα στη νεφρική λειτουργία.  

Πριν από 8 περίπου μήνες η Λιλιάνα βρέθηκε εξαντλημένη, υποσιτισμένη και φοβισμένη. Αν και η τύχη φάνηκε να της χαμογελά μέχρι πριν από λίγο καιρό, μιας και έγινε μια όμορφη, χαδιάρα και χαρούμενη σκυλίτσα, στη συνέχεια την εγκατέλειψε βάζοντάς την πάλι στη διαδικασία να παλεύει για τη ζωή της. 

Ο αιματοκρίτης της είναι ιδιαίτερα χαμηλός και τα νεφρά της, αν και είναι μόλις 1,5 έτους, είναι γερασμένα λες και είναι γιαγιούλα. Παρ' όλα αυτά, η Λιλιάνα είναι ζωηρή και παιχνιδιάρα.

 

 

Μπορείτε να την βοηθήσετε παρέχοντας την ειδική ξηρά τροφή για σκύλους με πάθηση στους νεφρούς που πρέπει να τρώει και την κονσέρβα k/d ή κάποιο από τα φάρμακα που έχει ανάγκη να λαμβάνει δηλαδή ερυθροποιητίνη (ενέσεις που κοστίζουν περίπου 200 ευρώ) και σιρόπι Pronefra.

Όποιος έχει τη δυνατότητα να στηρίξει τη Λιλιάνα ακόμα και με φιλοξενία να επικοινωνήσει με το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων 6944476806 και 6984499497 ή να αφήσει μήνυμα στη Σελίδα που διαθέτει στο facebook