Στείλτε SMS αγάπης και στηρίξτε τα σκυλάκια που φροντίζει το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου

Μ’ ένα απλό μήνυμα στο κινητό μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ενισχύσετε και εσείς το έργο των εθελοντών του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου που με πολύ κόπο περιθάλπουν, φροντίζουν και προωθούν για υιοθεσία εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα ζώα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά από την εθελοντική τους εργασία.

Γράψτε στο κινητό σας τηλέφωνο τα αρχικά NK και στείλτε τα με SMS στο 54574. Η χρέωση για κάθε μήνυμα αγάπης για τα σκυλάκια που φιλοξενούνται στο καταφύγιο είναι 2,48 ευρώ.

Οι ανάγκες του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου σε τροφές, φάρμακα, αναλώσιμα και κτηνιατρική περίθαλψη (στειρώσεις, εμβολιασμοί, θεραπείες) είναι τεράστιες. Κάθε μήνα χρειάζονται 45 σακιά ξηρά τροφή (900 κιλά), κονσέρβες, ρύζι για μαγείρεμα, κρέατα, λάδι (ηλιέλαιο), μπολάκια, κατσαρόλες, λουράκια, παιχνίδια, σκυλόσπιτα, αντιπαρασιτικά χάπια Drontal, Frontline Spray, Zylapour Tabs 300 mg, Vibramycin 100 mg, Augmentin 500/125 mg, είδη καθαρισμού (σκούπες, φαράσια, κουβάδες, σφουγγαρίστρες, μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, γάντια μιας χρήσης, υγρό πιάτων, σφουγγαράκια, χλωρίνη, κ.λπ.), βίδες-πρόκες (διάφορες), καδρόνια (ξύλα).

Πάντα όμως χρειάζεται ανθρώπους για να βοηθήσουν στο τάισμα, στον καθαρισμό των χώρων και το σημαντικότερο για να παίξουν και να βγάλουν βόλτα τα σκυλάκια ώστε να γίνουν πιο κοινωνικά.  Βοηθήστε με όποιον τρόπο μπορείτε. Η κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη.