Στηρίξτε τ’ αδέσποτα της Λάρισας

Το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) κάνει έκκληση για τροφές, εμβόλια, χάπια και αμπούλες παρασίτων, φάρμακα, αναλώσιμα και φιλοξενίες για τ’ αδέσποτα ζώα που έχει αναλάβει τη φροντίδα τους έως ότου υιοθετηθούν.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του εκτός από την προσφορά βοήθειας σε δύσκολα περιστατικά μπορεί κανείς να στηρίξει το έργο των εθελοντών για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των αδέσποτων ζώων που είναι συνεχείς και δεν τελειώνουν ποτέ. Η κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για τους εθελοντές του Σωματείου ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους για τ’ αδέσποτα ζώα.

Μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό είτε μέσω PAYPAL στο [email protected] είτε στο λογαριασμό του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa): ALPHA BANK 738002002012159, ΙΒΑΝ GR4401407380738002002012159. Δικαιούχος Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας ΑΝΙΜ.Α.L.
 

Για κάθε κατάθεση σας μην ξεχνάτε να στέλνετε μήνυμα στο Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας ΑΝΙΜ.Α.L με τα στοιχεία σας προκειμένου να σας στέλνει την απόδειξη δωρεάς.