Βοηθήστε τ' αδέσποτα του Βύρωνα

Το καταφύγιο του Βύρωνα φιλοξενεί περίπου 150 σκύλους. Οι ανάγκες σε τροφή κ κτηνιατρική περίθαλψη είναι τεράστιες. Συγκεκριμένα οι τετράποδοι φίλοι μας χρειάζονται: ημερησίως 60 κιλά ξηράς τροφής για την σίτιση τους, καθημερινή φροντίδα των χώρων τους για την υγιή διαβίωση τους, αποπαρασίτωση (εσωτερικά κ εξωτερικά), εμβόλια, φάρμακα (για τα ήδη άρρωστα ζώα), στειρώσει, επιπλέον φροντίδα λόγω απρόσμενων τραυματισμών και γήρατος και φυσικά πολύ αγάπη.

Συγκεκριμένοι λιγοστοί εθελοντές της δημοτικής επιτροπής Προστασίας Ζώων Βύρωνα δίνουν καθημερινό αγώνα να προσφέρουν ό,τι καλύτερο σ’ αυτά τα ταλαιπωρημένα πλάσματα. Όλη αυτή η προσπάθεια γίνεται χωρίς καμία χρηματική βοήθεια από κανένα επίσημο φορέα, καμία κρατική ή κοινοτική επιδότηση. Γι’ αυτό το λόγο η Προστασία Ζώων Βύρωνα και τα τετραποδάκια απευθύνουν φιλοζωική συμπαράσταση και προσφορά. Είναι επιθυμητή κάθε βοήθεια σε: τροφές, αντιπαρασιτικά, φάρμακα, μπολ, κουβέρτες - σεντόνια (για τα άρρωστα και χειρουργημένα), χαλάκια, σπιτάκια και περιλαίμια – οδηγούς. Επιθυμητή ακόμα οποιαδήποτε προσφορά σε οικοδομικά υλικά αλλά και εθελοντική εργασία για τη διαμόρφωση των χώρων του καταφυγίου για την αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των σκύλων που φιλοξενούνται μέχρι να βρουν τις δικές τους οικογένειες.

Όποιος ή όποια επιθυμεί να βοηθήσει αλλά δεν μπορεί να προσφέρει κάτι από τα παραπάνω μπορεί απλά να επισκεφθεί το καταφύγιο του Βύρωνα. Ένα χάδι και μια βόλτα είναι πολύ σημαντικά για τους τετράποδους φίλους μας. Για οποιαδήποτε προσφορά επικοινωνήστε στα κινητά τηλέφωνα 6974465975 και 6983501911 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]