Ζητούνται εθελοντές για να τροφοδοτούν τις ταΐστρες που τοποθετήθηκαν στη Μυτιλήνη

Ο Σύλλογος  Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» ζητά εθελοντές και εθελόντριες, οι οποίοι θα αναλάβουν να τροφοδοτούν τις ταΐστρες που τοποθετήθηκαν πριν από μερικούς μήνες σε διάφορα σημεία της Μυτιλήνης ώστε τα αδέσποτα ζώα να λαμβάνουν την απαραίτητη ποσότητα τροφής και νερού, την οποία χρειάζονται για να επιβιώσουν.

Η ξηρά τροφή θα παρέχεται από το Σύλλογο και το μόνο που χρειάζεται από τους εθελοντές είναι να αφιερώνουν 2 με 3 ώρες μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να τροφοδοτούν τις ταΐστρες. Το κόστος κατασκευής των εστιών σίτισης ανέλαβαν εξολοκλήρου τα φιλοζωικά σωματεία «Κιβωτός Μυτιλήνης» και CANILOS Ολλανδίας, ενώ η τοποθέτηση τους σε 5 σημεία εντός της Μυτιλήνης έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Λέσβου.

Αν θέλετε να προσφέρετε εθελοντική βοήθεια, διαθέτοντας λίγο από το χρόνο σας για να συμβάλλετε στη σίτιση των αδέσποτων ζώων του νησιού στείλτε μήνυμα στο inbox του Συλλόγου Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» στο facebook αφήνοντας τα ακόλουθα στοιχεία: 1. Ονοματεπώνυμό 2. Τηλέφωνο επικοινωνίας 3. Διεύθυνση κατοικίας στη Μυτιλήνη 4. Αν έχετε δικό σας αυτοκίνητο, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά της τροφής και του νερού.