Άνοιξε την καρδιά και το σπίτι της στην τρίποδη Scarlet

Η Scarlet έφθασε στο καταφύγιο της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray» στις αρχές Ιανουαρίου έχοντας το δεξί μπροστινό πόδι της κυριολεκτικά σακατεμένο, άγνωστο από τι και πως. Ήταν ψυχικά και σωματικά ράκος. Υπέφερε σιωπηλά καλύπτοντας τα μάτια της με το διαλυμένο της ποδαράκι σαν να ήθελε να κρυφτεί από τους ανθρώπους.

Μετά τον αναπόφευκτο ακρωτηριασμό της η Scarlet παρέμεινε για μερικές ημέρες περιορισμένη στο κλουβί της. Την πρώτη φορά που περπάτησε γύρω από το καταφύγιο ήταν αρκετά φοβισμένη και ένιωθε πολύ ευάλωτη. Σύντομα όμως βρήκε το βηματισμό της και απέκτησε ξανά την χαμένη αυτοπεποίθησή της. Άρχισε να τρέχει, να παίζει, να μυρίζει και να χαίρεται τη ζωή.

 

 

Ποια όμως θα ήταν η τύχη της; Η αγωνία των ανθρώπων που την φρόντιζαν στο καταφύγιο ήταν μία και μοναδική. Μην μείνει στ’ αζήτητα. Δεν πέρασε πολύς καιρός και η τρίποδη Scarlet συνάντησε την Τζίνα. Μια γυναίκα που δεν στάθηκε στιγμή στο ακρωτηριασμένο της ποδαράκι, αλλά στα καθηλωτικά μάτια της που την κοιτούσαν ήδη με πίστη και αφοσίωση. Πώς να αντισταθεί κανείς σ’ ένα τέτοιο καλοσυνάτο πλάσμα που τόσα πέρασε στη ζωή του;

Η Τζίνα έβαλε την Scarlet στην καρδιά της και στο σπίτι της. Η Scarlet υιοθετήθηκε! Δεν υπάρχει εθελοντής που έζησε από κοντά τη Scarlet που να μην έκλαψε όταν έμαθε για την υιοθεσία της. «Ιστορίες σαν της Scarlet είναι ο λόγος που υπάρχουμε, που τρέχουμε και αγωνιζόμαστε. Η Τζίνα άνοιξε το σπίτι της, την αγκαλιά της και ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή τής Scarlet όπου πρωταγωνιστεί η αγάπη. Η μικρή μας χορταίνει αγκαλιές και φιλιά, και εμείς δεν χορταίνουμε να την βλέπουμε ευτυχισμένη, όπως της αξίζει» αναφέρουν οι εθελοντές της οργάνωσης «Save a Greek Stray».