Από αδέσποτη έγινε «Καπετάνισσα»

Πριν από περίπου επτά μήνες, οι ιδιοκτήτες του ιστιοπλοϊκού “Ανδρομέδα” Νίκος και Κατερίνα Μουστάκα βρήκαν την Κούκλα να περιφέρεται ταλαιπωρημένη και σχεδόν σκελετωμένη στους δρόμους της Μήλου. Την υιοθέτησαν συνειδητά κι έγινε όχι μόνο η αρχηγός της καρδιάς τους αλλά και η «καπετάνισσα» του ιστιοπλοϊκού τους “Ανδρομέδα” που μεταφέρει κάθε καλοκαίρι τουρίστες στο Κλέφτικο, για να απολαύσουν ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Μήλου.

Η μοναδική προϋπόθεση που θέτουν ο Νίκος και η Κατερίνα προκειμένου να επιβιβαστεί κάποιος στο ιστιοπλοϊκό τους είναι να δεχθεί να συνταξιδέψει με την Κούκλα, αλλιώς θα πρέπει να ψάξει άλλο θαλάσσιο μεταφορικό μέσο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Κλαίρη Ζοφόλη, η οποία τράβηξε τις φωτογραφίες που βλέπετε, οι ιδιοκτήτες του ιστιοπλοϊκού “Ανδρομέδα” δεν δέχονται πελάτες που δεν είναι έτοιμοι να αποδεχθούν ότι η Κούκλα θα κάθεται επάνω τους, θα τους γλύφει, θα τινάζεται δίπλα τους και θα τρώει μαζί τους.

Η Κούκλα, που ήταν πριν από λίγο καιρό απλά μια αδέσποτη σκυλίτσα με αβέβαιο μέλλον, σήμερα απολαμβάνει τις βόλτες της και χαίρεται κάθε της δραστηριότητα δίπλα στον Νίκο και την Κατερίνα Μουστάκα, στους οποίους έχει τεράστια αδυναμία.