Η καρδιά της την οδήγησε να υιοθετήσει την τρίποδη Τριπ

Στο νέο της σπίτι στην Αθήνα βρίσκεται η Τριπ η σκυλίτσα που σώθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου 2016 από εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) όταν την βρήκαν με σακατεμένο το πίσω αριστερό της πόδι σε αγροτική περιοχή και χρειάστηκε να υποστεί ακρωτηριασμό για να καταφέρει να επιζήσει.

Η Τριπ είναι το τρίτο κατά σειρά τρίποδο ζωάκι που βρισκόταν υπό τη φροντίδα του σωματείου και υιοθετήθηκε στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό όπως είθισται να συμβαίνει. Οι τόσο σημαντικές υιοθεσίες έδωσαν χαρά και ελπίδα στους εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας Anim.A.L. καθώς αυτά τα σκυλάκια που με τόσο κόπο ανέστησαν δεν παρέμειναν στα αζήτητα αλλά αντιθέτως βρήκαν τις καλύτερες οικογένειες.  

 

 

Η Γιώτα υιοθέτησε την Τριπ, το κοριτσάκι της όπως την αποκαλεί, γιατί η καρδιά της την οδήγησε να ανοίξει το σπίτι της σ’ ένα ζωάκι που είχε λιγότερες πιθανότητες να βρει οικογένεια. Να ανοίξει την αγκαλιά της σ΄ένα πλάσμα που θα ήταν καταδικασμένο να ζήσει όλη του τη ζωή σε κάποιο κλουβί χωρίς να έχει κάνει κάτι κακό.

 

 

Η πανέμορφη Τριπ δε διαφέρει σε τίποτα από ένα αρτιμελές σκυλάκι. Τρέχει, παίζει, απολαμβάνει τις βόλτες της, κάνει ζαβολιές και επιστρέφει στο πολλαπλάσιο την αγάπη που της δείχνουν. «Μη ξεχνάτε ένα τρίποδο ζώο δεν υστερεί σε τίποτα. Ζει μια φυσιολογική ζωή και ίσως δείχνει περισσότερη ευγνωμοσύνη. Αυτό μας έδειξε η εμπειρία που αποκομίσαμε  με όλα τα τρίποδα ζώα που πέρασαν από τα χέρια μας και ζουν σήμερα ευτυχισμένα με τις οικογένειες τους» αναφέρουν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας Anim.A.L.

 

 

Η ιστορία της Τριπ δεν θα είχε καταλήξει σε αίσιο τέλος αν δεν είχε δημιουργηθεί γύρω της μια αλυσίδα αγάπης. Το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. ευχαριστεί τους εθελοντές του που τη μάζεψαν σοβαρά τραυματισμένη, τη μετέφεραν στο κτηνιατρείο, τη φιλοξένησαν και την αγάπησαν, τους κτηνιάτρους που τη χειρούργησαν και τη φρόντισαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της και τέλος τη νέα κηδεμόνα της, τη Γιώτα, που την υιοθέτησε συνειδητά όχι γιατί τη λυπήθηκε αλλά γιατί είδε στα μάτια της μια πιστή σύντροφο που θα δώσει και θα πάρει μόνο αγάπη.