Ο Μαξ και η Ειρηνούλα έχουν αναπτύξει μια απίστευτα δυνατή φιλία

Δεν είναι ορκισμένοι εχθροί και δεν τρώγονται σαν τον σκύλο με τη γάτα. Ο Μαξ, που για χάρη του δημιουργήθηκαν οι «Ιστορίες Αδέσποτων», και η μικρή Ειρηνούλα συμβιώνουν στο ίδιο σπίτι και παρά την εμφανή διαφορετικότητά τους, απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Ο Μαξ που γεννήθηκε στο δρόμο και ξέρει τι θα πει αδέσποτη ζωή δέχθηκε αμέσως τη γατούλα που κάποιος ανεύθυνος παράτησε έξω από ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντόσπιτο της Αθήνας. Τα δύο αυτά υπέροχα πλάσματα ανέπτυξαν μεταξύ τους μια δυνατή φιλία «διαψεύδοντας» τη φύση που τους θέλει σε «αντίπαλα στρατόπεδα».

 

 

Από την πρώτη στιγμή της συνάντησής τους έγιναν αχώριστοι. Τρώνε μαζί, παίζουν μαζί, κοιμούνται μαζί. Το αξιοσημείωτο σ’ αυτή τη μοναδική συμβίωση είναι ότι ο Μαξ έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Ειρηνούλα, την οποία προσέχει με ιδιαίτερη αφοσίωση. Την αδυναμία του αυτή την έχει αντιληφτεί η μικρή και την εκμεταλλεύεται δεόντως.

 

 

Κάθε μέρα ο Μαξ και η Ειρηνούλα μας εκπλήσσουν ευχάριστα και μας εντυπωσιάζουν με την αληθινή φιλία τους που πολλοί άνθρωποι θα τη ζήλευαν!