Ο Μπούμπης γύρισε στην αγκαλιά του μπαμπά του μετά από δέκα μέρες περιπλάνησης στα αποκαΐδια

Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Πένυ Ξενάκη δεν έπαψε στιγμή να αναζητά τον Μπούμπη, τον λατρεμένο σκύλο του πατέρα της - του οποίου κάηκε ολοσχερώς το σπίτι - που είχε χαθεί με το ξεκίνημα της πυρκαγιάς την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, από την οδό Ζακύνθου στην περιοχή Προβάλινθος Αγίου Ανδρέα.

Κι εκεί που οι ελπίδες τους να βρεθεί ζωντανός ο Μπούμπης άρχιζαν μέρα με τη μέρα να λιγοστεύουν, μια αναπάντεχη ανάρτηση του φιλόζωου Κωνσταντίνου Καλαβρυτινού με φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος στις οποίες εμφανιζόταν ένας φοβισμένος σκυλάκος - που έμοιαζε πολύ στον Μπούμπη – να περιπλανιέται στα αποκαΐδια, ανέτρεψε όλα τα δυσάρεστα δεδομένα και έγινε η αιτία να βρεθεί ζωντανός ο πιστός τους φίλος.

 Χάρη σ' αυτή την ανάρτηση ο Μπούμπης βρήκε ξανά την οικογένειά του 

Ο Κωνσταντίνος Καλαβρυτινός μαζί με άλλους φιλόζωους σε μια από τις επισκέψεις τους στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής για να βρουν και να βοηθήσουν πυρόπληκτα ζώα, εντόπισαν τον σκυλάκο στην Γ' είσοδο του Νέου Βουτζά. Ο σκύλος ήταν τόσο φοβισμένος που δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει.

Στη συνέχεια εμφανιζόταν μέρα παρά μέρα σε οικόπεδο δίπλα από το σπίτι που βρίσκεται στην οδό Ρήγα Φεραίου 1, στην Γ’ είσοδο του Νέου Βουτζά Αττικής όπου εκεί οι φιλόζωοι του άφηναν τροφή και νερό. Παράλληλα αναζητούσαν τρόπους προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του και να τον πιάσουν.

 Ήταν τόσο τρομαγμένος που δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει

Για τη δημοσίευση του Κωνσταντίνου Καλαβρυτινού έμαθε η οικογένεια του Μπούμπη. Η εκπληκτική ομοιότητα του σκυλάκου που εμφανιζόταν στις φωτογραφίες με τον Μπούμπη, αλλά και το ανοικτό πράσινο περιλαίμιο που φορούσε, δεν άφηνε καμία αμφιβολία ότι ήταν ο αγαπημένος τους σκύλος που αναζητούσαν με αγωνία. 

Ο σκυλάκος όμως ήταν τόσο τρομαγμένος και φοβισμένος που κανείς δεν μπορούσε να τον πλησιάσει. Κανείς, εκτός από τον λατρεμένο του μπαμπά, ο οποίος μόλις έμαθε τα καλά νέα, πήγε το επόμενο κιόλας πρωί της Πέμπτης 2 Αυγούστου, μαζί με την κόρη του Πένυ Ξενάκη, στον τόπο όπου τους υπέδειξε ο Κωνσταντίνος Καλαβρυτινός, για να ψάξει τον πιστό του φίλο. Και τον βρήκε! Η συγκινητική επανένωση του Μπούμπη με τον μπαμπά του έγινε λίγα μέτρα από το καμένο τους σπίτι.

 Η στιγμή της επανένωσης. Ο Μπούμπης, ο μπαμπάς του και η Πένυ Ξενάκη.
Έγιναν και πάλι οικογένεια!

Η Πένυ Ξενάκη χαρούμενη και συγκινημένη που βρέθηκε ως εκ θαύματος ζωντανός ο Μπούμπης ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της όλο τον κόσμο που βοήθησε ώστε ο πατέρας της να αγκαλιάσει ξανά τον καλό του φίλο.

«Ο Μπούμπης στην αγκαλιά του μπαμπά μου μετά από 10 μέρες! ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ τους εκατοντάδες φίλους, γνωστούς και άγνωστους που κοινοποιήσατε τον Μπούμπη, την Sarah Claire Ernst που μας επέστησε την προσοχή στο ποστ του Κωνσταντίνου Καλαβρυτινού που τον εντόπισε κι έβγαλε φωτογραφίες και μας κατατόπισε που θα τον βρούμε, όλα τα υπέροχα παιδιά στην ομάδα «χάθηκαν-βρέθηκαν στις πυρκαγιές» καθώς και στο Vets4Life, Dogs' Voice και φυσικά την Dafni Peter για όλη την στήριξη, τις φωτογραφίες και τα βιντεάκια!

 Και πάλι μαζί μετά τον πύρινο εφιάλτη που έζησαν 

Ο μπαμπάς μου κλαίει από χαρά! Είναι δικό σας έργο η εύρεση του Μπούμπη!» έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook η Πένυ Ξενάκη.