Τελευταία Νέα

Μάιος 2015

 • Δράσεις

  31.05.2015 Δράσεις

  Κάνει ομορφότερη τη ζωή των αδέσποτων

  Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία μας συστήνει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια την νεαρότερη εθελόντρια του Φιλοζωικού της Κέντρου στο Κορωπί. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η μικρή Αριάδνη, έχει φιλοζωική συνείδηση και παιδεία, προς όλα τα συναισθανόμενα όντα.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Εθελοντισμός

  31.05.2015 Εθελοντισμός

  Εμβολίασαν σκύλους αστέγων

  Την Τετάρτη 20 Μαΐου Έλληνες κτηνίατροι της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) σε συνεργασία με εθελοντές της ΜΚΟ «Praksis»,επισκέφθηκαν τη Γλυφάδα και το Λαγονήσι όπου εμβολίασαν, αποπαρασίτωσαν και τσιπάρισαν συνολικά 3 σκυλιά αστέγων συνανθρώπων μας.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Καταγγελίες

  29.05.2015 Καταγγελίες

  Μήνυση της Π.Φ.Π.Ο. για το θάνατο του πιτ μπουλ

  Η Πανελλήνια Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) πρόκειται άμεσα να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου που με τις πράξεις ή παραλείψεις τους συνετέλεσαν στην πρόκληση σωματικών βλαβών σε συνανθρώπους μας αλλά και στον άδικο και κάτω από απαράδεκτες συνθήκες θάνατο του σκύλου

  Διαβάστε περισσότερα

 • Καταγγελίες

  29.05.2015 Καταγγελίες

  Οι υπηρεσίες του "αφαίρεσαν" τη ζωή

  Το γατάκι που βλέπετε στη φωτογραφία ξεψύχησε χθες σε σωλήνα όμβριων υδάτων μιας πολυκατοικίας στην Καβάλα, ενώ θα μπορούσε να σωθεί, αν οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έριχναν το «μπαλάκι» της ευθύνης η μία στην άλλη, χάνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο που στοίχισε τελικά τη ζωή ενός πλάσματος.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ελλάδα

  28.05.2015 Ελλάδα

  Το έδεσαν με σύρμα και το πέταξαν στο ποτάμι

  Ένα σκυλάκι που είχε δεμένα με σύρμα τα πόδια και το λαιμό του έσωσαν χθες η Ερμιόνη Γιαννακού και η Κατερίνα Γκανάτσιου, από την όχθη του ποταμού στο χωριό Πτελοπούλα Καρδίτσας που κάποιοι εγκληματίες πέταξαν από ύψος 5 μέτρων για να πεθάνει με αργό και βασανιστικό θάνατο

  .

  Διαβάστε περισσότερα

 • Καλά Νέα

  28.05.2015 Καλά Νέα

  Ταΐστρες προμηθεύτηκε ο δήμος Ιωαννιτών

  Οι πρώτες ταΐστρες για τ’ αδέσποτα ζώα που προμηθεύτηκε ο Δήμος Ιωαννιτών έφθασαν στο καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων – ΚΑΖΙ και είναι έτοιμες να τοποθετηθούν σε σημεία που ήδη έχουν επιλεγεί εντός και εκτός της πόλης ώστε τα ζώα να βρίσκουν τροφή και καθαρό νερό όπως ορίζει ο νόμος 4039/2012.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Καταγγελίες

  28.05.2015 Καταγγελίες

  Eξαφανίζει τον κουβά με το νερό για τ’ αδέσποτα

  Το φιλοζωικό σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» δέχθηκε μια καταγγελία από φιλόζωη ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος Lidl που βρίσκεται κοντά στον Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» δίνει εντολή στο προσωπικό να πατάει τον κουβά με το νερό που η ίδια τοποθετεί στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ για να ξεδ

  Διαβάστε περισσότερα

 • Καταγγελίες

  27.05.2015 Καταγγελίες

  Φόλιασαν αδέσποτα στη Μπούφα Πηλίου

  Θλίψη προκάλεσε η ομαδική δηλητηρίαση 11 αδέσποτων κι ενός δεσποζόμενου σκύλου στην παραλία Παράδεισος στην Μπούφα Πηλίου, που μετατράπηκε σε κόλαση για δεκάδες ανυπεράσπιστα πλάσματα.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ψάχνουν Σπίτι

  27.05.2015 Ψάχνουν Σπίτι

  Λένε πως στη ζωή κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις…

  Είμαι ο Τίμος και μέσα σε λίγες μέρες η ζωή μου άλλαξε τελείως. Θυμάμαι την πείνα μου, τον πόνο μου στο χτυπημένο μου πόδι, τη μοναξιά μου. Μέχρι που ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα μου. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ.

  Διαβάστε περισσότερα

Σελίδες