Ελεούσα Ιωαννίνων: Βρήκαν 4 νεογέννητα γατάκια μέσα σε σακούλα κρεμασμένη σε δέντρο

Σε περιοχή της Ελεούσας Ιωαννίνων εντοπίστηκαν από κατοίκους τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 4 νεογέννητα γατάκια, τα οποία κάποιος άρπαξε από τη μαμά τους, τα έκλεισε σε πλαστική σακούλα, την οποία στη συνέχεια την κρέμασε στα κλαδιά ενός δέντρου για να πεθάνουν από τη ζέστη και την ασιτία.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων - Animal Action Ioannina, οι οποίοι αμέσως μετέβησαν στο σημείο για να βοηθήσουν τα γατάκια.

 

 

Ευτυχώς οι εθελοντές γνώριζαν μια αδέσποτη γάτα με πολύ καλό χαρακτήρα, η οποία είχε γεννήσει πρόσφατα σε γειτονιά φιλόζωης και έτσι της τα πήγαν με την ελπίδα να τα δεχτεί για να σωθούν.

Η γάτα αμέσως δέχτηκε με πολλή αγάπη τα 4 ορφανά γατάκια, τα οποία μετέφερε ένα- ένα στην κρυψώνα όπου βρίσκονταν τα δικά της μωρά και τα θήλασε.

 

 

Οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων - Animal Action Ioannina απευθυνόμενοι στον δράστη αυτής της απάνθρωπης πράξης, αναφέρουν: «Εσύ που τα κρέμασες για να πεθάνουν, τα καλά νέα είναι ότι ζούνε και θα ζήσουν. Τα κακά είναι πως ό,τι δώσεις, θα λάβεις στη ζωή!».