Έσωσα το γατάκι που περιφερόταν στην άκρη του δρόμου της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

Αίσιο τέλος είχε χθες η επιχείρηση διάσωσης ενός φοβικού γατιού που βρέθηκε άγνωστο πως να περιφέρεται στην άκρη του δρόμου μετά το σταθμό διοδίων της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου. Για το γατάκι που κινδύνευε από τα διερχόμενα οχήματα ενημερώθηκαν τα μέλη της ομάδας «Φιλόζωοι Εθελοντές Ναυπάκτου» που έσπευσαν επί τόπου προκειμένου να το βοηθήσουν πριν να είναι αργά.
 
Ο αντιδήμαρχος Ναυπάκτου κ. Γιάννης Ράπτης προμήθευσε τους εθελοντές με την ειδική παγίδα ώστε να πιάσουν το γατάκι και να το μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της επιχείρησης έπαιξε και ο διευθυντής της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου καθώς με εντολή του παρέμειναν κλειστές δύο λωρίδες κυκλοφορίας διευκολύνοντας το έργο των εθελοντών που χρειάστηκαν τουλάχιστον μια ώρα μέχρι να πιάσουν το γατάκι.

 

 

Η ομάδα «Φιλόζωοι Εθελοντές Ναυπάκτου» ευχαριστούν θερμά τόσο τον διευθυντή της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου όσο και τον κ. Ράπτη που συνέβαλαν στη διάσωση του ζώου. «Κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε το φοβικό γατάκι στην άκρη του δρόμου. Πολλοί που το είδαν το περασμένο  Σάββατο προσπάθησαν να το απομακρύνουν, αλλά κάθε φορά που πλησίαζαν εκείνο χωνόταν στο κενό του δρόμου που υπάρχει για να φεύγουν τα νερά της βροχής. Μέσα σ’ αυτό το κενό υπάρχουν μεγάλες τρύπες που οδηγούν το νερό στη θάλασσα. Θέμα χρόνου ήταν να βρεθεί και το γατάκι εκεί. Μακάρι κι άλλα αδεσποτάκια να έχουν την τύχη του. Προχωράμε μπροστά και μόνο όλοι μαζί μπορούμε» επισημαίνει η ομάδα «Φιλόζωοι Εθελοντές Ναυπάκτου».

 

 

Το γατάκι που είναι καλά στην υγεία του φιλοξενείται σε σπίτι εθελόντριας της ομάδας και μόλις εξημερωθεί θα δοθεί για υιοθεσία.