Έσωσαν δύο σκυλιά από το καμένο εργοστάσιο

Για την τύχη των αδέσποτων σκύλων που ζούσαν γύρω από το εργοστάσιο ανακύκλωσης στην περιοχή της Νέας Ζωής Ασπροπύργου όπου ξέσπασε πυρκαγιά χθες το μεσημέρι, αγωνιούν οι εθελοντές της φιλοζωικής ομάδας «Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου».

Οι εθελοντές φιλόζωοι βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο εργοστάσιο και παρά την αποπνικτική ατμόσφαιρα δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να ψάχνουν απεγνωσμένα τα σκυλάκια που φρόντιζαν εκεί εδώ και 3 χρόνια.

Η αγάπη τους για τα δυστυχισμένα αυτά πλάσματα επισκίασε κάθε κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή τους από τις αναθυμιάσεις των πλαστικών κυρίως υλικών που καιγόντουσαν στο εργοστάσιο. Μετά από επίπονες προσπάθειες κατάφεραν να εντοπίσουν δύο σκυλιά, τον Μήτσο και τον Οδυσσέα, αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους ότι θα καταφέρουν να βρουν και τα υπόλοιπα αδέσποτα ζώα που ζούσαν στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου.

Οι εθελοντές της φιλοζωικής ομάδας «Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου» επιτελούν ένα τεράστιο έργο στη βιομηχανική περιοχή του Ασπρόπυργου που μετατράπηκε σε «χωματερή» ανεπιθύμητων, άρρωστων, τραυματισμένων, κακοποιημένων και υποσιτισμένων ζώων. Αξίζουν το σεβασμό, αλλά και τη στήριξη όλων μας.