Έσωσαν το σκυλάκι που κάποιος έδεσε το λαιμό του με σύρμα για να υποφέρει

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017  ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» ενημερώθηκε για την ύπαρξη ενός σκυλιού στην περιοχή Λάμπου Μύλοι Λέσβου, ο οποίος έφερε τραύμα στο λαιμό του.

Το ζωάκι μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό  κτηνιατρείο όπου και διαπιστώθηκε ότι κάποιος είχε δέσει με σύρμα το λαιμό του και καθώς το ζώο μεγάλωνε αυτό εισχωρούσε στο σώμα του κομματιάζοντας τις σάρκες του. Ευτυχώς μετά την επέμβαση αφαίρεσης του σύρματος το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του και αναρρώνει. 

 

 

 

«Δυστυχώς αυτή δεν είναι η μοναδική ανάλογη περίπτωση. Τους τελευταίους μήνες τρία σκυλιά έχουν βρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση στη Λέσβο. Γεγονός που γεννά απορίες για το αν στο τόπο μας κατοικούν κάποιοι ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ΔΕΝ δένεις με μεταλλικό σύρμα ένα ζώο ή αν κυκλοφορούν ανάμεσά μας ορισμένοι ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΑΧΡΙΩΜΕΝΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ζώων, οι οποίοι θέλουν ο θάνατος των ανυπεράσπιστων ζώων να είναι και μαρτυρικός. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε ακόμα;» αναφέρει ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης».

 

 

Tα έξοδα κτηνιατρικής περίθαλψης του σκυλάκου τα κάλυψε η «Κιβωτός Μυτιλήνης». Καθώς όμως τα οικονομικά του Συλλόγου δεν είναι ιδιαίτερα ανθηρά, αν μπορείτε και θέλετε να συνεισφέρετε σ’ αυτά, καταθέσετε τη συνεισφορά σας – οσοδήποτε μικρή- είτε στο Pet Shop ΤΟ ΓΙΑΤΑΚΙ (Χατζημιχαήλ 21 Μυτιλήνη, Τηλ.: 2251022765) είτε στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης»: EFG Eurobank Ergasias - λογαριασμός: 0026 0319 6601 0127 7852 - IBAN GR 6502 6031 90000 6601 0127 7852 - SWIFT EFGBGRAAXXX είτε μέσω Paypal στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]