Έσωσαν σκύλο που κρυβόταν μέσα σε φούρνο ενός καμένου σπιτιού στο Μάτι Αττικής

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας αναζήτησης ζώων που γλύτωσαν από την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι Αττικής, μια ομάδα φιλόζωων εντόπισε τον σκύλο που βλέπετε να κρύβεται μέσα σε έναν φούρνο ενός καμένου σπιτιού.

Η Άρτεμις Κυριακοπούλου που συμμετείχε στη διάσωσή του και τράβηξε τις φωτογραφίες και το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στο facebook  αναφέρει: «Σ’ ένα δάσος στην περιοχή Μάτι που έχει καταστραφεί ολοσχερώς και που αποτελεί τάφο για εκατοντάδες ζώα που αναζητούσαμε καταφέραμε να βρούμε μέσα σε ένα φούρνο ενός καμένου σπιτιού αυτό εδώ το πλάσμα.

 Το δεύτερο σκυλάκι βρέθηκε στον ίδιο χώρο σε καλύτερη όμως κατάσταση

Καμένο, πληγωμένο, πεινασμένο και φυσικά φοβισμένο καταφέραμε μετά από 2,5 ώρες προσπάθειας να πιάσουμε αυτό και τον αδερφό του (που βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση) και να τα μεταφέρουμε μαζί με τη βοήθεια του Vets4Life στο κτηνιατρείο. Περιττό να σας πω ότι το δεύτερο σκυλί που δεν απεικονίζεται στο βίντεο περίμενε υπομονετικά το αφεντικό του στην είσοδο του σπιτιού».

Αν κάποιος έχασε και αναζητά ένα από αυτά τα δύο σκυλάκια μορεί να επικοινωνήσει με την  Άρτεμις Κυριακοπούλου μέσω facebook. 

 Το σκυλάκι που βρήκε καταφύγιο μέσα στον φούρνο
μετά την απαραίτητη περιποίηση!