Έσωσαν τη σκυλίτσα που περίμενε για μήνες τη νεκρή κηδεμόνα της απέναντι από το σπίτι τους

Στο δρόμο βρέθηκε η σκυλίτσα που βλέπετε στις φωτογραφίες μετά το θάνατο της κηδεμόνας της το περασμένο καλοκαίρι αφού η οικογένεια της εκλιπόντος την πέταξε έξω από το σπίτι όπου ζούσε αδιαφορώντας πλήρως αν θα μπορέσει να επιβιώσει μόνη της.

Η σκυλίτσα ποτέ δεν απομακρύνθηκε από τη γειτονιά της κι όλο αυτό τον καιρό ζούσε σε χωράφι απέναντι από το σπίτι της στο χωριό Αρτεσιανό Καρδίτσας. Περίοικοι της έδιναν τροφή και νερό για να μπορέσει να ζήσει.

 

 

Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τη σκυλίτσα που ήταν μαθημένη να ζει σε σπίτι και πολύ δύσκολα θα επιβίωνε στο δρόμο. Μια γυναίκα ενημέρωσε για τη σκυλίτσα την ενεργή φιλόζωη Ερμιόνη Γιαννακού, η οποία έσπευσε επί τόπου και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ζώου.

Η μικρή Ζιζέλ, όπως την ονόμασε, ήταν γεμάτο τζίβες, ενώ το ένα μάτι της ήταν κλειστό. «Χωρίς καμία δυσκολία το μικρό πλασματάκι κρύφτηκε στην αγκαλιά μου όπου ένιωσε ξανά ασφάλεια. Της υποσχέθηκα ότι τέλειωσαν τα βάσανα της. Τη βάλαμε στ' αυτοκίνητο και φύγαμε» ανέφερε η κα Ερμιόνη Γιαννακού. 

 

 

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ώστε να καλυφθούν τα έξοδα των εξετάσεων και του εμβολιασμού της σκυλίτσας μπορεί να καλέσει την κα Ερμιόνη Γιαννακού στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6930434093 ώστε να του δώσει τον τραπεζικό λογαριασμό του κτηνιάτρου. Μπορείτε να προσφέρετε χρήματα και μέσω Paypal στο email: [email protected]