Έσωσαν τον αποστεωμένο σκύλο που κάποιος εγκατέλειψε σε ορεινό χωριό της Καρδίτσας

Ο όμορφος αρσενικός σκύλος, ράτσας Σέτερ, που βλέπετε στις φωτογραφίες εντοπίστηκε τραυματισμένος και σκελετωμένος να κρύβεται πίσω από μια αποθήκη σε ένα ορεινό χωριό της Καρδίτσας.

Μια γυναίκα που είδε το δύστυχο ζώο να κείτεται ανήμπορο στο έδαφος ενημέρωσε το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Καρδίτσας «Διασώζω» και η πρόεδρος του Κατερίνα  Γκανάτσιου  μαζί με τις εθελόντριες  Ερμιόνη Γιαννακού και Φωτεινή Μόσχου μετέβησαν στο σημείο για να το σώσουν.

 

 

Όπως ενημερώθηκαν οι τρεις γυναίκες, πριν από 15 μέρες κάποιος εγκατέλειψε τον σκυλάκο στο χωριό και όπως όλα δείχνουν κανείς δεν νοιάστηκε για την τύχη του με αποτέλεσμα η κατάσταση του να χειροτερέψει.

Ευτυχώς η βοήθεια γι’ αυτό το πλάσμα έφθασε, έστω και καθυστερημένα, και πλέον βρίσκεται υπό τη φροντίδα του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω».

 

 

Η Ερμιόνη Γιαννακού αναφέρει γι’ αυτή τη διάσωση τα εξής: «Μόνο του, τραυματισμένο, φανερά υποσιτισμένο να κρύβεται όλη μέρα πίσω από μια αποθήκη - έτσι μας είπαν -, έχει 15 ημέρες που κάποιος πήγε σε ορεινό χωριό της Καρδίτσας και το εγκατέλειψε. Ευτυχώς το είδε μια κυρία και μας ενημέρωσε.

Και εμείς τι να κάνουμε; Να το αφήσουμε στη μοίρα που το καταδίκασε ο άλλοτε «άνθρωπός του»; Στην αγκαλιά λοιπόν και φύγαμε. Θα την αλλάξουμε αυτήν την μοίρα. Θα την κάνουμε όμορφη και γεμάτη αγάπη.. Έτσι δεν είναι;».

 

 

Όποιος έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει τον σκυλάκο μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω» (Αρ. Πρ. 16/2016) ή μέσω Paypal: [email protected] 

Τράπεζα Πειραιώς
Όνομα δικαιούχου: Διασώζω
Αρ. Λογ. 6244 1391 89068
IBAN: GR 11 0171 2440 0062 4413 9189 068
BIC: PIRBGRAA