Έσωσαν τον σκύλο που εγκλωβίστηκε σε βραχώδη ακτή στο Μάτι Αττικής

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του σκύλου που βλέπετε στις φωτογραφίες, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε αργότερα κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής το έσκασε από την αυλή του σπιτιού του για να σωθεί από την πύρινη λαίλαπα. Από εκείνη τη μέρα τα ίχνη του είχαν χαθεί και οι κηδεμόνες του τον αναζητούσαν.  

Χθες η Ντίνα Μπουλούμπαση εντόπισε τυχαία τον σκύλο να βρίσκεται εγκλωβισμένος στα βράχια της απόκρημνης ακτής κάτω από την καφετέρια «Φάρος» και ζήτησε τη βοήθεια των εθελοντών φιλόζωων ώστε να προσεγγίσουν το ζώο που ήταν εμφανώς τρομοκρατημένο και να το σώσουν.

 

 

Η ανταπόκριση ήταν άμεση και φιλόζωοι έσπευσαν επί τόπου για να συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης του ζώου που απαιτούσε λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς. Η Ντίνα Μπουλούμπαση μαζί με μια γυναίκα βούτηξαν στη θάλασσα και με την επιχειρησιακή υποστήριξη των υπόλοιπων φιλόζωων, ο σκυλάκος απεγκλωβίστηκε με ασφάλεια από τα βράχια.

Ο σκύλος, που το όνομα του είναι Φρόιντ, επανενώθηκε με την οικογένειά του καθώς στο περιλαίμιο του έφερε μεταλλική ταυτότητα στοιχείων κι έτσι οι φιλόζωοι που τον έσωσαν εντόπισαν αμέσως τους κηδεμόνες του, στους οποίους και τον επέστρεψαν.