Έσωσαν τον σκύλο που εγκλωβίστηκε στις γραμμές του τρένου στον Ταύρο Αττικής

Για ένα νεαρό αρσενικό σκυλάκι που είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα στις ηλεκτροφόρες γραμμές του τρένου στον σταθμό του Η.Σ.Α.Π. στον Ταύρο Αττικής ενημερώθηκε από το Κέντρο Ελέγχου και Επιχειρήσεων του Η.Σ.Α.Π. την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2019 ο επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης Ζώων Νίκος Αδαμόπουλος, ο οποίος έσπευσε επί τόπου για να βοηθήσει το ζώο.

Εκεί τον περίμεναν οι υπεύθυνοι του σταθμού, οι οποίοι έκοψαν το ρεύμα από τις ηλεκτροφόρες ράγες και τον οδήγησαν με ασφάλεια στο σημείο όπου βρισκόταν εγκλωβισμένος ο σκύλος για να μπορέσει με τη βοήθεια των φιλόζωων να τον προσεγγίσει και να επιχειρήσει τη διάσωσή του.

 

 

Μέσα σε λίγα λεπτά ο Νίκος Αδαμόπουλος κατάφερε να βγάλει με ασφάλεια τον σκύλο από το σημείο όπου είχε εγκλωβιστεί και προσπαθούσε να προφυλαχτεί από τα διερχόμενα τρένα.

Όπως αναφέρει ο κ. Αδαμόπουλος, ο σκυλάκος ήταν εξαιρετικά συνεργάσιμος κατά την επιχείρηση διάσωσης παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ φοβισμένος και σε κατάσταση σοκ.

 

 

Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται σύντομα. Διαπιστώθηκε ότι φέρει μικροτσίπ, αλλά δεν είναι δηλωμένο.

Ο σκυλάκος έχει ανάγκη από ένα σπιτικό για να μην βρεθεί ξανά στον δρόμο. Αν μπορείτε να βοηθήσετε αυτή την ψυχούλα καλέστε τον Νίκο Αδαμόπουλο στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6948782120.