Έσωσε το κουτάβι που ζούσε σε κουφάλα δέντρου στη Ζάκυνθο

Σε ορεινή περιοχή της Ζακύνθου η φιλόζωη Μαρία Χαϊκάλη εντόπισε τυχαία το κουτάβι που βλέπετε στις φωτογραφίες να τρέμει σύγκορμο μέσα σε μια κουφάλα δέντρου όπου είχε βρει καταφύγιο. Λίγα μέτρα πιο κάτω βρήκε το νεκρό αδελφάκι του που δεν άντεξε το κρύο και την ασιτία.

 

 

Μιλώντας στις “Ιστορίες Αδέσποτων” η κα Μαρία Χαϊκάλη ανέφερε ότι αν και φιλοξενεί στο σπίτι της 7 αδέσποτα ζώα, δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει αυτό το πλάσμα ολομόναχο μέσα στην κουφάλα του δέντρου. Το πήγε σε κτηνίατρο και διαπιστώθηκε ότι είναι υγιές. Έκανε και το πρώτο του εμβόλιο.

 

 

Ο Ιβάν, όπως τον ονόμασαν, φιλοξενήθηκε αρχικά από τη Μαρία Χαϊκάλη και σήμερα βρίσκεται σε σπίτι φιλόζωης φίλης της έως ότου βρεθεί  μια στοργική οικογένεια που θα τον υιοθετήσει. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένος και τσιπαρισμένος (τα έξοδα του μικροτσίπ επιβαρύνουν τον νέο κηδεμόνα).

Όποιος επιθυμεί να ανοίξει το σπίτι και την αγκαλιά του στον υπέροχο Ιβάν μπορεί να αφήσει μήνυμα στη Μαρία Χαϊκάλη στο inbox του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο facebook.