Έσωσε τα κουταβάκια που βρήκε κλεισμένα σε τσουβάλι πεταμένα στο χιόνι

Επτά κουτάβια κλεισμένα μέσα σε τσουβάλι βρήκε τυχαία σήμερα το πρωί ένας νεαρός φιλόζωος ενώ έκανε βόλτα με το σκύλο του σε απομακρυσμένη περιοχή στην Κατερίνη Πιερίας.

Για την ακρίβεια ο σκύλος του Τίτος, πρώην αδέσποτος, ήταν εκείνος που οδήγησε τον κηδεμόνα του Λάζο Ασλανίδη στο τσουβάλι με τα κουταβάκια.  Το ένα κουταβάκι ήταν ήδη νεκρό και τα υπόλοιπα έτρεμαν σύγκορμα από το κρύο, την πείνα και το φόβο. Ο κ. Ασλανίδης δεν έμεινε απαθής μπροστά στο μαρτύριο που βίωναν αυτά τα πλασματάκια που κάποιος εγκληματίας τα πέταξε μέσα στο χιόνι αφού πρώτα τα σφράγισε μέσα στο τσουβάλι για να σιγουρέψει το θάνατό τους.

 

 

O Λάζος Ασλανίδης και η σύζυγος του Εβελίνα μετέφεραν τα έξι κουταβάκια στο σπίτι τους όπου τα στέγνωσαν και τους έδωσαν τροφή και νερό. Θα φιλοξενηθούν προσωρινά έτσι ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν στις ακραίες καιρικές συνθήκες του χειμώνα.

 

 

Όποιος έχει πληροφορίες για το συμβάν ή ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει ή να υιοθετήσει ένα από τα έξι κουταβάκια ας επικοινωνήσει με τη Γλυκερία Βασιλειάδου μέσω facebook.