Χτύπησαν βίαια κουτάβι και το έθαψαν ζωντανό κάτω από μπάζα σε κάδο σκουπιδιών

 

Θαμμένο κάτω από μπάζα μέσα σε κάδο σκουπιδιών βρήκαν χθες η Μαρία και ο Λάμπρος στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων το κουτάβι που βλέπετε στις φωτογραφίες, να κλαίει από τους πόνους αφού ο βασανιστής του προτού το θάψει ζωντανό το χτύπησε βάναυσα στο κεφάλι και στο σώμα.

Οι δύο φιλόζωοι ενημέρωσαν το Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «Animal Action» και ζήτησαν βοήθεια ώστε να σωθεί το δύστυχο αυτό ζώο που βίωσε την απόλυτη φρίκη. Οι εθελοντές του συλλόγου ανταποκρίθηκαν άμεσα και το κουτάβι μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων (Κ.Α.Ζ.Ι.) όπου εκεί οι κτηνίατροι διαπίστωσαν ότι κάποιοι το είχαν χτυπήσει επανειλημμένως με κάποιο αντικείμενο και το κλώτσησαν βίαια στο κεφάλι και στο σώμα με σκοπό να το σκοτώσουν.

 

 

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «Animal Action» αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Προφανώς το σκυλάκι είχε λιποθυμήσει από τους πόνους και το ξύλο κάνοντας τον βασανιστή του να πιστεύει ότι το έχει σκοτώσει. Μετά το πέταξε μέσα σε κάδο σκουπιδιών ρίχνοντας μπάζα από πάνω του για να μη το δούνε.  Ο Lucky συνήρθε κάποια στιγμή κι άρχισε να σπαράζει από τους πόνους προσπαθώντας να επιβιώσει κάτω από τα μπάζα που του πέταξαν. Το κλάμα του άκουσαν η Μαρία και ο Λάμπρος που μας ειδοποίησαν.

 

 

Το κορμάκι του και το κεφάλι του είναι παντού με κακώσεις, ο πόνος που νιώθει αβάσταχτος και προσπαθούμε να τον κρατήσουμε στη ζωή. Ο μικρός είναι μαχητής και έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης που μας κάνουν να ελπίζουμε πως ίσως όλα θα πάνε έτσι όπως τα θέλουμε».