Η Πυροσβεστική έσωσε το γατάκι που εγκλωβίστηκε σε φρεάτιο ασανσέρ

Στο φρεάτιο ενός ασανσέρ στην πόλη της Ρόδου εγκλωβίστηκε ένα γατάκι, το οποίο δε μπορούσε να διαφύγει από κει μόνο του. Για καλή του τύχη άκουσε το κλάμα του μια φιλόζωη γυναίκα, η Μαρίνα, η οποία ενημέρωσε το φιλοζωικό σύλλογο «Lucky Paws Animal Rescue Rhodes». Στη συνέχεια ο σύλλογος ζήτησε τη συνδρομή  της Πυροσβεστικής, η οποία για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των εθελοντών.

Μέσα σε λίγα λεπτά πυροσβέστες κατέφθασαν στο σημείο και παρά το γεγονός ότι η επιχείρηση διάσωσης ήταν αρκετά δύσκολη κατάφεραν τελικά να βγάλουν το γατάκι από το φρεάτιο του ασανσέρ σώο και αβλαβές.

 

 

 Ο πυροσβέστης όμως που κατέβηκε στο φρεάτιο για να βγάλει στην επιφάνεια το γατάκι εγκλωβίστηκε κι εκείνος με αποτέλεσμα να χρειαστεί αρκετός χρόνος έως ότου οι συνάδελφοί του να καταφέρουν να τον απεγκλωβίσουν.

 

 

Με αφορμή τη διάσωση του αδέσποτου γατιού από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ο φιλοζωικός σύλλογος «Lucky Paws Animal Rescue Rhodes» αναφέρει: «Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Μαρίνα που εντόπισε το γατί και από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα του αναζητώντας βοήθεια. Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στο πυροσβεστικό μας σώμα και συγκεκριμένα στο Λευτέρη, στον Παύλο, στο Λευτέρη και στον Αξιωματικό Υπηρεσίας για την άψογη συνεργασία. Θέλουμε να τονίσουμε ότι για άλλη μία φορά αποδείχτηκε ότι όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε θετικά αποτελέσματα».

 

 

Το γατάκι που στάθηκε πολύ τυχερό φιλοξενείται στο σπίτι της Μαρίνας και ο φιλοζωικός σύλλογος «Lucky Paws Animal Rescue Rhodes» έχει αναλάβει τη φροντίδα του μέχρι να του βρει την καλύτερη οικογένεια.