Καρδίτσα: Έσωσαν το μικρόσωμο σκυλάκι που ζούσε δεμένο σε βαρέλι για να φυλάει τα πρόβατα

Οι εθελοντές του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω» κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης βόλτας τους για να σιτίσουν αδέσποτα ζώα σε γειτονιές και χωριά της Καρδίτσας, βρήκαν σε περιφραγμένο χωράφι το μικρόσωμο σκυλάκι που βλέπετε στις φωτογραφίες να είναι δεμένο σε βαρέλι και να ζει κάτω από άθλιες συνθήκες.

Ο άνθρωπος στον οποίο ανήκε αυτό το θηλυκό σκυλάκι που είναι ηλικίας μόλις 6 μηνών βάσει της κοινής λογικής και της νομοθεσίας εξόφθαλμα το κακοποιούσε, αφού το είχε εξαναγκάσει να ζει υπό αυτές τις συνθήκες για να φυλάει τα πρόβατά του.

 

 

Η Ερμιόνη Γιαννακού μαζί με την Κατερίνα Γκανάτσιου, την Χαρούλα Πανταζή και την Βάνα Καημενοπούλου κινητοποιήθηκαν άμεσα και ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες έγινε κατάσχεση του ζώου απαλλάσσοντας το από το μαρτύριο που βίωνε ως «βαρελόσκυλο».

Το θηλυκό σκυλάκι βρίσκεται πια υπό την προστασία του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω» και αναζητά τη δική του οικογένεια. Πρόκειται για ένα πολύ γλυκό πλάσμα, ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο και φιλικό, που όποιος το υιοθετήσει θα αποκτήσει έναν πιστό φίλο που θα του αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή του.

 

 

Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει τη σκυλίτσα ή επιθυμεί να συμβάλει στα έξοδα της κτηνιατρικής της φροντίδας (εξετάσεις αίματος, εμβόλια, αποπαρασίτωση) να καλέσει την Ερμιόνη Γιαννακού στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6930434093 (what's up).

Αν θέλετε να προσφέρετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της μπορείτε να το κάνετε στην Τράπεζα Πειραιώς.

Όνομα δικαιούχου: Διασώζω
Αρ. Λογ.: 6244 1391 89068
IBAN: GR 11 0171 2440 0062 4413 9189 068
BIC: PIRBGRAA
PAYPAL: [email protected]