Καρδίτσα: Βρήκαν μέσα σε κλειστή κούτα μία σκυλίτσα και τα 5 νεογέννητα κουτάβια της

Μέσα σ’ ένα χαρτόκουτο βρήκαν την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 μία σκυλίτσα με τα 5 νεογέννητα κουτάβια της που κάποιος έκλεισε μέσα και τα εγκατέλειψε σε πεζοδρόμιο της Καρδίτσας. Ο υπεύθυνος αυτής της αποτρόπαιας πράξης φρόντισε να σφραγίσει πολύ καλά το χαρτόκουτο χρησιμοποιώντας μονωτική ταινία και καλώδιο.  

Οι εθελοντές του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω» που κλήθηκαν να αναλάβουν και αυτό το περιστατικό, αναφέρουν: «Σ’ ένα χαρτόκουτο βάλανε 6 ψυχές. Μια μάνα σκυλίτσα με τα 5 νεογέννητα μωρά της.

 

 

Το κόλλησαν με μονωτική ταινία, το ασφαλίσανε καλά δένοντας και με καλώδιο το κουτί και το αφήσανε σε ένα πεζοδρόμιο. Έτσι απλά. Βλέπεις μόλις γέννησε η σκυλίτσα αυτομάτως έγινε πρόβλημα και βρήκε την λύση ο ιδιοκτήτης. Την ξεφορτώθηκε!

Και εκεί ερχόμαστε εμείς οι εθελοντές, με τα χιλιάδες προβλήματα στην πλάτη μας, να δώσουμε λύση και εδώ! Η σκυλίτσα κατατρομαγμένη, να μην μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει και πού βρίσκεται. Πλέον είναι στην φροντίδα μας».

 

 

Αν θέλετε να βοηθήσετε οικονομικά το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Καρδίτσας «Διασώζω» να ανταπεξέλθει στα έξοδα φροντίδας της σκυλίτσας και των κουταβιών της καλέστε στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6930434093 (what's up) ή καταθέστε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στην Τράπεζα Πειραιώς (Όνομα δικαιούχου: Διασώζω - Αρ. Λογ.: 6244 1391 89068 - IBAN: GR 11 0171 2440 0062 4413 9189 068  - BIC: PIRBGRAA) ή μέσω Paypal στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]