Μαρούσι Αττικής: Απεγκλώβισαν το γατάκι που είχε πέσει σε φρεάτιο στο Ο.Α.Κ.Α.

Τα μέλη της Ειδικής Ομάδας Διάσωσης Ζώων προχώρησαν την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 στον απεγκλωβισμό ενός γατιού που είχε πέσει μέσα σε φρεάτιο και κινδύνευε να πνιγεί στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α.) στο Μαρούσι Αττικής.

Η Ειδική Ομάδα Διάσωσης Ζώων ενημερώθηκε από έναν άνδρα, τον κ. Γιώργο, που εντόπισε το γατάκι να είναι παγιδευμένο μέσα στο φρεάτιο, το οποίο κατέληγε σε δίκτυο αποχετεύσεων.

 

 

«Το περιστατικό ήταν στην λίστα με τα απολύτως επείγοντα καθώς ο αγωγός είχε γεμίσει με νερό και ήταν μεγάλος ο κίνδυνος πνιγμού» αναφέρει η Ειδική Ομάδα Διάσωσης Ζώων. Μέλη της ομάδας έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το ζωάκι με τη χρήση παγίδας.

«Το γατάκι απεγκλωβίστηκε σώο και υγιή και παραδόθηκε στη μητέρα του η οποία καθόλη την διάρκεια της αποστολής ήταν κοντά στο σημείο και στους διασώστες περιμένοντας να βγει το μικρό της. Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Γιώργο για την εμπιστοσύνη του και την άμεση ανταπόκριση του να μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούμε. Τέλος καλό όλα καλά για άλλη μια φορά» επισημαίνει η Ειδική Ομάδα Διάσωσης Ζώων.