Παράλυτος γάτος σερνόταν αβοήθητος για 9 μήνες μετά από τροχαίο

Σε πλήρη ακρωτηριασμό των δύο πίσω του άκρων υποβλήθηκε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά ο γάτος που βλέπετε στις φωτογραφίες, ο οποίος πριν από 9 μήνες χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και σερνόταν αβοήθητος όλο αυτό το χρονικό διάστημα σε περιοχή της Αθήνας.  

Για τον παράλυτο γάτο ενημερώθηκαν τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017 οι εθελοντές της «ΓατοΟμάδας Αθήνας» από μια γυναίκα που μίλησε με τον άνθρωπο που τον τάιζε, ο οποίος της είπε ότι το ζώο βρίσκεται εδώ και 9 μήνες σ’ αυτή την τραγική κατάσταση.

 

 

Οι εθελοντές που έσπευσαν στο σημείο συγκλονίστηκαν όταν αντίκρισαν τον γάτο να έρχεται σερνόμενος προς το μέρος τους και να τρίβεται στα πόδια τους. Εκείνο όμως που τους εξόργισε είναι ότι ο άνθρωπος που τον τάιζε τον παρακολουθούσε σ’ αυτή την τραγική κατάσταση για 9 ολόκληρους μήνες. Τους είπε δε να μην τον πάρουνε γιατί τον έχει αγαπήσει και θα του λείψει.

Ο γατούλης μεταφέρθηκε από τους εθελοντές της «ΓατοΟμάδας Αθήνας» στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά όπου υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση ακρωτηριασμού των δύο πίσω του άκρων. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται και η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή.

Όπως αναφέρουν οι εθελοντές παρά την περιπέτεια του ο Ζαχαρούλης, όπως τον ονόμασαν, κάνει πατουσάκια και περπατάει με τα δύο μπροστινά του πόδια σηκώνοντας τον κορμό. Ήδη η «ΓατοΟμάδα Αθήνας» παρήγγειλε αναπηρικό αμαξίδιο από τον κ. Βασίλη Τζιγκούρα, το οποίο θα παραδοθεί την επόμενη εβδομάδα.

 

 

Τα έξοδα του χειρουργείου, της νοσηλείας και προμήθειας του αναπηρικού αμαξιδίου θα ξεπεράσουν τα 450 ευρώ. Για να βοηθήσετε στην κάλυψη των εξόδων μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του Κτηνιατρικού Κέντρου Πειραιά στην Τράπεζα Πειραιώς με την αιτιολογία «ΓατοΟμάδα Αθήνας»: IBAN: GR7701721450005145038296562 - Δικαιούχος: Αντιγόνη Γιαννακάκου.

Ο Ζαχαρούλης, ηλικίας 2 ετών, έχει ανάγκη από ένα στοργικό σπίτι, να πάρει και να δώσει αγάπη. Αν ενδιαφέρεστε γι’ αυτόν καλέστε στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων 6955589216 και 6976436356.