Πυροσβέστες απεγκλώβισαν το σκυλάκι που είχε πέσει από μεγάλο ύψος σε ακάλυπτο χώρο στο Λουρδά Κεφαλονιάς

Το νεαρό σκυλάκι που είχε πέσει σε ακάλυπτο χώρο βάθους 5 περίπου μέτρων στο Λουρδά Κεφαλονιάς απεγκλώβισαν την Παρασκευή 28 Απριλίου τρεις πυροσβέστες που αμέσως ανταποκρίθηκαν στην έκκληση των περίοικων για βοήθεια αφού δεν μπορούσαν από μόνοι τους να βγάλουν το ζώο λόγω του μεγάλου ύψους που δυσχέραινε την κατάβαση για να το σώσουν.   

Αρχικά το Πυροσβεστικό Σώμα ζήτησε τη συνδρομή του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς» για τη διάσωση του σκυλιού ώστε να μην στρεσαριστεί περισσότερο και η επιχείρηση απεγκλωβισμού να στεφθεί με επιτυχία. Ωστόσο μέχρι να φθάσουν επί τόπου οι εθελοντές του Συλλόγου, οι πυροσβέστες κατάφεραν να βγάλουν το σκυλάκι που είχε πέσει για άγνωστη αιτία σε μεγάλο βάθος.

 

 

Οι τρεις πυροσβέστες που έδειξαν μεγάλη ευαισθησία παρέδωσαν τον σκυλάκο στους εθελοντές του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς» και μεταφέρθηκε στο καταφύγιο τους όπου διαπιστώθηκε ότι χαίρει άκρας υγείας.

Με αφορμή τη διάσωση του νεαρού σκυλάκου η πρόεδρος του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς» Μαρία Μαρίνα Μασσάδο ανέφερε: «Πολλά πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στο Πυροσβεστικό Σώμα και στα παιδιά που υπηρετούν εκεί και ξέρουν να τιμούν ποικιλοτρόπως την Υπηρεσία τους».