Βρήκαν το γατάκι πυροβολημένο με αεροβόλο στην κοιλιά στην περιοχή του Ακλειδιού Μυτιλήνης

Άλλο ένα γατάκι έπεσε θύμα του μανιακού που πυροβολεί με το αεροβόλο του αδέσποτα ζώα  στην περιοχή του Ακλειδιού Μυτιλήνης. Το μικρό που αποτέλεσε κινούμενο στόχο για τον δράστη μεταφέρθηκε από εθελοντές του Συλλόγου Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» σε κτηνιατρείο όπου χειρουργήθηκε με επιτυχία. Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος δεν είναι η πρώτη φορά που εθελοντές του εντοπίζουν στην περιοχή του Ακλειδιού Μυτιλήνης τραυματισμένα αδέσποτα ζώα που έχουν πυροβοληθεί με αεροβόλο.

  Προφανώς, επισημαίνει ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης», στην περιοχή κινείται κάποιος διεστραμμένος δολοφόνος, και απευθύνει ανοιχτή έκκληση στους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τον ενημερώσουν για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση.

 

 

Για  το νέο αυτό κρούσμα πυροβολισμού κατά αδέσποτου ζώου ο Σύλλογος αναφέρει: ««Αν νομίζετε ότι στην εικόνα βλέπετε απλώς ένα χαριτωμένο γατάκι, κάνετε λάθος. Βέβαια αυτό νομίζαμε κι εμείς όταν στις 16 Δεκεμβρίου είδαμε το πλασματάκι με κάτι που έμοιαζε με κήλη να εξέχει από την κοιλίτσα του. Αλλά οι ακτινογραφίες όμως έδειξαν ότι το πλασματάκι είχε πυροβοληθεί με αεροβόλο, κι αυτό που θεωρήσαμε κοίλη ήταν μέρος του έντερού του που εξείχε από την πληγή. Άρα αυτό το άσπρο πραγματάκι ΔΕΝ είναι ένα γατάκι, είναι ένας στόχος σκοποβολής τουλάχιστον σύμφωνα με τον ψυχανώμαλο που το πυροβόλησε στην περιοχή του Ακλειδιού Μυτιλήνης.

Το αδέσποτο μικρούλι (κοριτσάκι, περίπου 2 μηνών και με απώλεια ακοής) είναι ευτυχώς σε σταθερή κατάσταση και χειρουργήθηκε. Όλα τα έξοδα της θεραπείας του θα τα αναλάβει η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης, αλλά η όποια οικονομική βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Κατόπιν θα χρειαστεί να βρει μια μόνιμη οικογένεια όπου θα ζήσει με ασφάλεια. Δυστυχώς ΔΕΝ θα ισχύει το ίδιο και για τα υπόλοιπα ζώα στην περιοχή Ακλειδιού Μυτιλήνης, καθώς το γατάκι ΔΕΝ είναι το πρώτο ζώο που βρίσκουμε τραυματισμένο από αεροβόλο όπλο».