Βρήκαν την εξαιρετικά άρρωστη σκυλίτσα να αργοπεθαίνει αβοήθητη στην πλατεία του χωριού Πισσώνας Ευβοίας

Στην Κτηνιατρική Κλινική Νικολέντζος Ιωάννης και Καπελιέρης Γιώργος νοσηλεύεται η σκυλίτσα που εντοπίστηκε σε τραγική κατάσταση στην πλατεία του χωριού Πισσώνας στην Εύβοια.

Ένα 12χρονο αγόρι έκανε έκκληση για βοήθεια προκειμένου να σωθεί η άρρωστη σκυλίτσα που όπως είχε πει αργοπέθαινε αβοήθητη στην πλατεία του χωριού του. Φιλόζωοι που δραστηριοποιούνται στην Χαλκίδα πήγαν στον Πίσσωνα και βρήκαν την σκυλίτσα κυριολεκτικά ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Σύμφωνα με τους φιλόζωους μόλις οι κάτοικοι τους είδαν στο χωριό τους για να σώσουν την άρρωστη σκυλίτσα τους είπαν «Καλά που ήρθατε να το πάρετε. Θα το πυροβολούσαν».

 

 

Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Κλινική Νικολέντζος Ιωάννης και Καπελιέρης Γιώργος όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ακολουθώντας φαρμακευτικές θεραπείες για τη λεϊσμανίαση, την ερλίχεια και τη ψώρα, στις οποίες ο οργανισμός της – αν και ζυγίζει μόλις 8 κιλά - ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά. Η Honey, όπως την ονόμασαν οι σωτήρες της, τρώει με μεγάλη όρεξη κι αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.

Οι φιλόζωοι που νοιάστηκαν γι’ αυτό το ταλαιπωρημένο πλάσμα αναφέρουν: «Η Honey είναι εδώ για να αποδείξει ότι κάτω από το πληγωμένο δέρμα της και το σπασμένο ηθικό, υπάρχει ένας ακόμη θησαυρός ου χρειάζεται αγάpη για να λάμψει. Ψάχνουμε αυτόν τον έναν που θα κάνει τη διαφορά και θα ανοίξει το σπίτι του για την Honey.

 

 

Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά την Κτηνιατρική Κλινική Νικολεντζος Ιωαννης & Καπελιερης Γιωργος Ο.Ε. για την πολύτιμη βοήθειά και την φιλοξενία και την φίλη μας Sistiana Heidemann για τη συνεχή υποστήριξη και το ενδιαφέρον.

Για την Honey, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ/ΣΩΣΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ή στο 6948889308».