Βρήκαν τον σκύλο αλυσοδεμένο στην εξωτερική περίφραξη οικοπέδου στην Βιομηχανική Περιοχή Καλαμάτας

Τουλάχιστον για 4 μέρες ο σκύλος που βλέπετε στις φωτογραφίες ήταν αλυσοδεμένος στην εξωτερική περίφραξη ενός οικοπέδου στην Βιομηχανική Περιοχή Καλαμάτας πίσω από το εργοστάσιο ποτοποιίας «Β. Στεφανούρη».

Κάποιος ασυνείδητος εγκατέλειψε εκεί τον σκύλο με αποτέλεσμα αυτό το πλάσμα να παραμείνει για 4 περίπου μέρες κάτω από τη βροχή, χωρίς φαγητό και νερό, ενώ η μπερδεμένη με κόμπους αλυσίδα του στην κυριολεξία ακινητοποίησε το ζώο.

 

 

Για τον σκυλάκο ενημερώθηκε χθες ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας από μια γυναίκα, η οποία βρήκε τυχαία το ζώο σ’ αυτή την τραγική κατάσταση και αμέσως ζήτησε βοήθεια για να σωθεί.

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας κα Κατερίνα Πεζώνη ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση και πήγε στο σημείο όπου βρισκόταν αλυσοδεμένος ο σκύλος.

 

 

Η επιχείρηση διάσωσής του δεν ήταν καθόλου εύκολη καθώς ο σκυλάκος ήταν ιδιαίτερα τρομαγμένος, ταλαιπωρημένος και πεινασμένος και δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει.

Μετά από πολλές προσπάθειες η κα Πεζώνη κέρδισε τελικά την εμπιστοσύνη του και την άφησε να τον λύσει και να τον μεταφέρει στο καταφύγιο.

Όποιος γνωρίζει κάτι για το περιστατικό εγκατάλειψης ή αναγνωρίζει τον σκύλο να στείλει μήνυμα στη Σελίδα του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας στο facebook.