Βρήκε τα κουτάβια πεταμένα σε κάδο σκουπιδιών στους Αγίους Αποστόλους Λακωνίας

Δύο κουτάβια να βρίσκονται μέσα σε κάδο σκουπιδιών κι ένα τρίτο να περιφέρεται στο ίδιο σημείο κινδυνεύοντας να παρασυρθεί από τα διερχόμενα οχήματα βρήκε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 η Μαρία Αρώνη στους Αγίους Αποστόλους στην Λακωνία.

Αμέσως η γυναίκα βοήθησε τα τρια ζώα που κάποιος ανεύθυνος τα ξεφορτώθηκε με αυτόν τον τρόπο θέλωντας να τους εξασφαλίσει έναν επώδυνο θάνατο. Αφού έβγαλε τα δύο κουτάβια από τον κάδο και μάζεψε και το τρίτο πλασματάκι  που έτρεχε πάνω - κάτω χωρίς καμία αίσθηση του κινδύνου, στη συνέχεια τα μετέφερε σε χώρο μακριά από τον κεντρικό δρόμο όπου θα τα φροντίζει έως ότου υιοθετηθούν.

 

 

Ήδη το θηλυκό κουταβάκι βρήκε οικογένεια και σύντομα θα ταξιδέψει στην Άνδρο. Δυστυχώς το δεύτερο έχει εξαφανιστεί και η Μαρία Αρώνη μαζί με φιλόζωους το ψάχνουν καθημερινά με την ελπίδα ότι κάπου θα το βρουν.

Εάν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε το τρίτο κουταβάκι δίνοντας του μια ευκαιρία να ζήσει με αγάπη και ασφάλεια αφήστε μήνυμα στο προσωπικό προφίλ της κας Μαρίας Αρώνη στο facebook.

 


Το πανέμορφο κουταβάκι ψάχνει την δική του οικογένεια