Βρήκε τον γάτο με σακατεμένο το ένα του πόδι λίγο έξω από τη Νάουσα της Πάρου

Σε επέμβαση ακρωτηριασμού του αριστερού του ποδιού θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες ο γάτος που βλέπετε στη φωτογραφία, ο οποίος βρέθηκε από την Έλενα Ζύμαρη  έξω από ένα φούρνο κοντά στη Νάουσα της Πάρου. Πολλοί  είδα αυτό το πλάσμα να υποφέρει από τους πόνους, αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα για να το βοηθήσει.

Μετά από επίμονες προσπάθειες 3 ωρών η Έλενα Ζύμαρη κατάφερε να πιάσει τον χτυπημένο γάτο, που ήταν εξουθενωμένος από την ταλαιπωρία, χρησιμοποιώντας το ειδικό κλουβί που της παραχώρησε η φιλοζωική ομάδα «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου».

Στη συνέχεια τον μετέφερε σε κτηνιατρείο όπου κρίθηκε αναγκαίο να ακρωτηριαστεί άμεσα το μπροστινό αριστερό του πόδι καθώς φαίνονται τα οστά του ποδιού κι έχει προχωρήσει η μόλυνση στην ανοικτή πληγή. Ήδη έχει συγκεντρωθεί από δωρεές φιλόζωων το ποσό των 100 ευρώ και ο γάτος, που τον ονόμασαν Triple, θα υποβληθεί πολύ σύντομα σε επέμβαση ακρωτηριασμού του σακατεμένου του ποδιού.Παραμένει άγνωστο το τι πραγματικά συνέβη στο ζώο. 

Μετά τον ακρωτηριασμό του ο πανέμορφος Triple θα χρειαστεί ένα σπίτι φιλοξενίας για να αναρρώσει σ’  ένα ασφαλές περιβάλλον. Θα ήταν όμως ευχής έργο αν έβρισκε μια οικογένεια για να τον υιοθετήσει. Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον Triple να επικοινωνήσει με τη φιλοζωική ομάδα «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6940866215.