Διαγωνισμός ζωγραφιάς του Penny Marathon για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών

Ο μαραθώνιος Penny Marathon με μεγάλο ενθουσιασμό σας ανακοινώνει τον πρώτο παιδικό διαγωνισμό ζωγραφιάς ή σχεδίου με τη νικητήρια ζωγραφιά να χρησιμοποιείται για το μπλουζάκι του για το 2016.  Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών από την Ελλάδα, Αυστραλία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα. Οι τρεις πρώτες ζωγραφιές ή σχέδια που θα επιλεχτούν θα πάρουν βραβείο και η πρώτη θα τυπωθεί στα βαμβακερά μπλουζάκια του Penny Marathon για το 2016.

 

 

Αυτά τα μπλουζάκια είναι ένας σημαντικός τρόπος για να διαδοθεί το μήνυμα του Penny Marathon αλλά επίσης για να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να σωθούν ζώα που έχουν ανάγκη.

Η ζωγραφιά ή το σχέδιο θα έχει να κάνει με τον σκοπό του Penny Marathon, που είναι να βοηθήσει τ’ αδέσποτα και τα ανεπιθύμητα ζώα συντροφιάς (σκύλους και γάτες). Για παράδειγμα, η εικόνα μπορεί να δείχνει το πόσο σημαντικό είναι να δείχνουμε καλοσύνη και συμπόνια στα ζώα ή πόση αγάπη και ευτυχία μας προσφέρουν αυτά. Μπορεί επίσης να έχει ως θέμα τον Μαραθώνιο Penny Marathon με ανθρώπους και ζώα να τρέχουν μαζί. Η ζωγραφιά θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τις λέξεις «Penny Marathon».

 

 

Ζωφραφίστε σε λευκό χαρτί διαστάσεων Α4 σε κάθετη διάταξη. Σαρώστε (scanner) τη ζωγραφιά και στείλτε την στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] συμπεριλαμβάνοντας το ονοματεπώνυμο, την ηλικία, την πόλη και τη χώρα του παιδιού. Φυλάξτε τη ζωγραφιά προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την εκτύπωση ή για μια πιθανή μελλοντική έκθεση ζωγραφικής. Ο διαγωνισμός λήγει στις 29 Απριλίου του 2016.