Μέχρι τις 31 Μαρτίου θα διαρκέσει ο 3ος διαγωνισμός παιδικής ζωγραφιάς της φιλοζωικής ομάδας «Penny Marathon»

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τρίτος παιδικός διαγωνισμός ζωγραφιάς ή σχεδίου που διοργανώνει η φιλοζωική ομάδα «Penny Marathon». Η ζωγραφιά που θα κερδίσει στο διαγωνισμό θα τυπωθεί στα μπλουζάκια των δρομέων που θα λάβουν μέρος στον μαραθώνιο αγώνα δρόμου Penny Marathon  που θα πραγματοποιηθεί και φέτος με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και να συγκεντρώσει χρήματα που θα διατεθούν για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων.  

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά από 6 έως 12 χρόνων στην Ελλάδα, την Αυστραλία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα. Οι τρεις πρώτες ζωγραφιές ή σχέδια που θα επιλεχτούν θα πάρουν βραβείο και η πρώτη θα τυπωθεί στα βαμβακερά μπλουζάκια του Penny Marathon για το 2018.

 

 

Η φιλοζωική ομάδα «Penny Marathon» που διοργανώνει τον διαγωνισμό αναφέρει: «Αυτά τα μπλουζάκια είναι ένας σημαντικός τρόπος για να διαδώσουμε το μήνυμα μας αλλά επίσης για να συγκεντρώσουμε χρήματα προκειμένου να σώσουμε τις ζωές των ζώων που έχουν ανάγκη.

Η ζωγραφιά ή το σχέδιο θα έχει να κάνει με τον σκοπό του Penny Marathon, που είναι να βοηθήσει τα αδέσποτα και τα ανεπιθύμητα ζώα συντροφιάς (σκύλους και γάτες). Για παράδειγμα, η εικόνα μπορεί να δείχνει το πόσο σημαντικό είναι να δείχνουμε καλοσύνη και συμπόνια στα ζώα ή πόση αγάπη και ευτυχία μας προσφέρουν αυτά. Μπορεί επίσης να έχει να κάνει με τον Μαραθώνιο τον ίδιο, με ανθρώπους και ζώα να τρέχουν μαζί».

 

 

Η ζωγραφιά θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τις λέξεις «Penny Marathon» και να έχει διαστάσεις Α4 (λευκό χαρτί) σε κάθετη διάταξη. Σαρώστε τη ζωγραφιά και στείλτε την στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] συμπεριλαμβάνοντας το ονοματεπώνυμο, την ηλικία, την πόλη και τη χώρα του παιδιού. Καλείστε να φυλάξετε τη ζωγραφιά προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την εκτύπωση ή για μια πιθανή μελλοντική έκθεση ζωγραφικής. 

Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Μάρτιου του 2018.