Πρόσφεραν χρήματα στ’ αδέσποτα

Οι  μαθητές του αγγλόφωνου εκπαιδευτηρίου Campion School διέθεσαν τα χρήματα που συγκέντρωσαν από τις πωλήσεις των γλυκών που έφτιαξαν οι μητέρες τους, για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων που φιλοξενούνται στο καταφύγιο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας στο Κορωπί Αττικής.

Η Αμαλία, η Άννα, η Σοφία, η Φιλίππη και ο Άγγελος εκπροσωπώντας τους συμμαθητές τους επισκέφθηκαν μαζί με τις μητέρες τους το Φιλοζωικό Κέντρο την Πέμπτη 9 Ιουλίου και δώρισαν τα χρήματα για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων. Όπως αναφέρει η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία η κίνηση αυτή ήταν αποτέλεσμα πρωτοβουλίας του σχολείου τους που σκοπό είχε την συγκέντρωση χρηματικού ποσού που θα διατίθεντο σε δύο μη κερδοσκοπικά σωματεία από τα οποία το ένα είχε ως αποστολή τη θεραπεία άρρωστων παιδιών και το δεύτερο τη φροντίδα, τη θεραπεία και την περίθαλψη αδέσποτων και άρρωστων ζώων.

Οι μαθητές επέλεξαν την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία για να δωρίσουν το χρηματικό πόσο που μάζεψαν, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά τροφών, φαρμάκων και ιατρικού εξοπλισμού για τα σκυλάκια και τα γατιά που φιλοξενούνται στο καταφύγιο Κορωπίου. «Ήρθαν μαζί με τις μαμάδες τους, ενημερώθηκαν για το έργο μας, γνωρίστηκαν με την Φοίβη, την μικρή μας ασθενή που αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Κέντρο μας και τέλος φωτογραφηθήκαν μαζί της γεμίζοντας τον χώρο υποδοχής μας με τα χαμογέλα και τις χαρούμενες φωνές τους» αναφέρει η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Καταφυγίου Ζώων Κορωπίου ευχαριστούν θερμά και συγχαίρουν τους υπεύθυνους του εκπαιδευτηρίου Campion School, τους γονείς και κυρίως τα ίδια τα παιδιά που δούλεψαν γι’ αυτό το σκοπό.